Düzcespor'dan Tatsız Açılış

TFF 3.Lig 1.Grup'ta Düzcespor sezonun ilk maçında sahasında ağırladığı Bursaspor'a 2-0 mağlup oldu.

TFF 3.Lig'de Düzcespor sezonun ilk maçına bugün çıktı. Yeni Şıralık Stadı'nda saat 16:00'da başlayan maçta kırmızı lacivertli ekip her iki devrede yediği gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Konuk ekibin gollerini Türkiye Ligleri'nin tecrübeli golcüsü Ahmet İlhan Özek kaydetti. Maçın 29.dakikasında kazanılan penaltıda skoru 1-0 yapan tecrübeli golcü 52.dakikada yine sahne alarak skoru belirledi.

Düzcespor ligin ikinci haftasında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Kırşehir FSK ile karşılaşacak.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.09.2024
21:28

Düzcespor.sezonun ilk maçında Bursa spor gibi,güçlü birtakıma karşı ilk 45 dakika çoküstün bir Mücadele sergiledi hatta gol de atabilirdi,bursa da peşpeşe iki kornerden gol da bulabilirdi, hakemin verdiği penaltı ile golü buldu bizim penaltımızı vermedi ben hakem kararları bursa lehine verdi kanaatindeyim, Düzcesporda tek noksanlık fizik kondisyon eksikliği mevcut oda düzelir inşallah,bir 9.Nr golcü oyuncusu eksik bu Takımı kuranlara Teşekür ederim saygılar Takım'a Başarılar diliyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,85
C.Kurnaz.Almanya
8.09.2024
11:10

Bu statta Düzcespor amatöre düşer sonrada klup kapatılır.Sehir merkezinde özdeşleşmiş takımı yıktılar resmen taraftar takım bir bütündür bu bütünlük o stad yıkılınca bitti malesef emeği geçenlerin yürekleri sızlasın inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,35
Demir
7.09.2024
19:04

Bursaspor bu sene çok güçlü kadro kurdu.Hepsi daha önce süper ligte,1.ligte oynamiş futbolcular şampiyonluğun en güçlü adayı. Düzcespor kadrosu baştan aşağı yenilendi.Futbolcular arasında daha adaptasyon sorunu var.normal sonuç.ilerleyen haftalarda Düzcespor kendine gelir,iyi sonuçlar alır.Henüz ligin başındayız.ümitsizliğe düşmeye gerek yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,33
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.