Stadın Zemini Patates Tarlası

TFF 3.Lig 1.Grup’ta sezonun ilk maçı Cumartesi günü oynandı. Düzcespor’un sahasında Bursaspor’a 2-0 mağlup olduğu maçta Yeni Şıralık Stadı’nın zemini dikkat çekti.

Düzcespor’un maçlarını oynadığı Yeni Şıralık Stadı geçtiğimiz sezon hizmete girmişti. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile yapılan, geçtiğimiz sezon öncesi Futbol Federasyonu yetkililerinin beğenisi alan ve uygun bulunan zemin bu sezon başlangıcında S.O.S verdi.

Daha sezonun ilk maçında, kış ayları öncesi zeminin adeta patates tarlasını andırması izleyicilerin tepkisini çekti. Taraftarlar zeminin sadece 3 ayda nasıl bu hale geldiğini anlayamadıklarını belirterek yönetime tepki gösterdiler. Sezon öncesi stadı adeta kendi haline bırakıldığını ve hiçbir çalışma yapılmadığını söyleyen taraftarlar daha 1 yıl önce neredeyse 1.Lig seviyesinde olan zeminin nasıl bu hale geldiğini sorguladılar.

Stadın bu hali, sezon boyunca maçların nasıl oynanacağına dair soru işaretleri doğurdu. Yetkililerin bu soruna nasıl bir çözüm bulacağı ve zeminin iyileştirilip iyileştirilemeyeceği, futbolseverler tarafından dikkatle takip ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.