Düzcespor 1 Puana Razı Oldu

Düzcespor 1 Puana Razı Oldu

TFF 3.Lig 1.Grup'ta, 5.hafta mücadelesinde Düzcespor sahasında ağırladığı Hopaspor ile 0-0 berabere kaldı.

TFF 3.Lig 1.Grup'ta 5. maçları bugün oynandı. Düzcespor, Yeni Şıralık Stadı'nda karşılaştığı Hopaspor ile 0-0 berabere kaldı.Bu skorla puanını 8'e yükselten kırmızı lacivertli ekip ligde 8. sırada yer aldı. Konuk ekip ise 5 puanla 10. sırada yer aldı.

Kırmızı lacivertli ekip dördü lig biri kupa olmak üzere toplam 5 resmi maçta üst üste kalesini gole kapatmayı başarırken, geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Berkay Ekici'nin yokluğunda gol yollarında etkisiz kaldı.

Hafta içi 8 Ekim Salı günü saat 19:00'da Fethiyespor ile Türkiye Kupası 2.tur maçında karşılaşacak olan Düzcespor ligin 6.haftasında ise 13 Ekim Pazar saat 19:00'da Bornova 1877 ile karşılaşacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.10.2024
21:57

Düzcespor kendi sahasında etkisiz oyun oynarsa bu teknikdirektörü ahmet yavuz hocayı sorgulatır takıma taktik olarak iyi çalıştırmazsa kenarda yırtınır durur düzcesporun akıllı taktiklerle disiplinli uygulayacağı oyunlara rakiplerini geçer ahmet hocada kenarda yırtınmaz acilen taktik anteramalar etkili gücüm etkilisavunmayı iyi uygulatmalı ayrıca orta saha kendi arasında paylaşacağına hücümda kim nereye kaçacak bunun organizasyonu yapsınlar yoksa kaybedilen her puan ahmet yavuz hocaya yazar önlem almalı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,17
İlyas hızel
5.10.2024
19:09

Berkay Ekici yoksa başka gol atıcı da yok maalesef. Düzcespor 1 tek kişiye mahkum 3 puan alabilmesi için. Dua edelim kırmızı kart görmesin. Sakatlık yaşamasın. Şu anda tablo görüntü böyle. Bugün gol yollarında çok etkisizdik. Başka bir gol atacak futbolcu forvet elemanı olarak gözükmüyor. İlerleyen haftalarda gol siftahı yaparlar Gol atmaya başlarlar. Ozaman bizde ümitvar oluruz. Şu anda gol orucuna başlamışlar,inşaAllah bu uzun sürmez Kısa sürer bizde gol ve goller seyredelim. Ancak sadece 1 futbolcudan gol beklemek, tüm yükü onun üzerine bindirmek olmaz. DÜZCESPOR bu yükü kaldıramaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%66,67
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.