Avrupa Kupası'nda 3 Düzceli Mücadele Edecek

Avrupa Kupası'nda 3 Düzceli Mücadele Edecek

Avrupa Kupası'nda 3 Düzceli Mücadele Edecek

Düzce'li sporcular Hiranur Birinci, Batuhan Gülaçtı, Selim Kaan Kocaoğlu Yıldızlar Judo Avrupa Kupası'nda mücadele edecek.

Türkiye'nin ev sahipliğinde 20 -21 Temmuz 2024 tarihlerinde Kocaeli ilinde düzenlenecek olan Yıldızlar Judo Avrupa Kupası’nda Düzceli sporcular Hiranur Birinci, Batuhan Gülaçtı, Selim Kaan Kocaoğlu Düzce'yi temsil edecek.

İl Spor Müdürü İsa Yazıcı, sporcuları Avrupa Kupası müsabakalarına yolcu ederek başarılar diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.07.2024
22:09

Düzce GSİM İSA YAZICI neden dönem içerisinde sadece KYK Düzce Mahpeyker Sultan Yurt Müdürlüğünde bulunan yerde kız öğrenciler ile devamlı surette toplantı yapmaktadır? Bu şahıs yurtlarda kalan TUGVA öğrenciler ile bu yurtta toplantı yapmaktadır? Zahidal Kevseri Yurt Müdürlüğünde öğrenci ve personel olmayan gönüllü genç barındırılmaktadır? Kendisi bU şahsın himayesinde bu yurtta kaldığını beyan etmektedir. Bu şahsın neden katında 3 sekreteri bulunmaktadır? Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında İŞÇİ olarak çalışmakta iken SYDV müdür vekili yapılan, akabin de TUGVA il temsilcisi olarak parlatılan ve son olarak il yöneticisi yapılan ve sporla hiçbir alakası olmayan bu kişiler bu makamları ve sporcuları kendi ikballeri için reklam aracı olarak kullanmaktadırlar. Bu yöneticilerin geçmişini inceleyin kişisel olarak hiçbir başarıları yoktur. Spordan anlamayan, yöneticilik ten anlamayan, insan kaynaklarını yönetmekten anlamayan, kurum çalışanlarının TUGVA vb. referanslara göre çalıştırmaya çalışan, siyasi parti yöneticilerinin akrabalarını kurumda iş yaptırmadan oturmalarını sağlayan daha o kadar çok şey yazabilir ki... Bu kişilerin bu kadrolardan bir an önce eksi çalışmış olduğu İŞCİ kadrolara geri döndürülerek hak ettikleri yerde çalışmalarının temin edilmesi gerekmektedir. Kendisi İHL mezunudur. Kurumda kul hakkı nasıl yenir kendisi çok iyi biliyor. Saygılarımla

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,21
Vatandaş Rifki
20.07.2024
22:06

Düzce GSİM İSA YAZICI Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan tasarruf tedbirlerini uymamaktadır. Gençlik ve Spor İl müdürlüğü binasını valilik binası gibi yapmak üzere 2.700.00,00 TL sözleşme imzalayacak. Bu binanın bulunduğu arsa üzerinde KYK yurt kullanılmak üzere tahsisi bulunmakta. Arsa sahipleri bu alanın yurt olarak kullanılmadığını öğrendiğinde arsalarını geri alabilirler. Bu şahıs Bahçeşehir spor salonu etrafına hiçbir gerek olmadığı halde yürüyüş yolu yaptırmakta. Bu tür bir ihtiyaç ta bulunmamaktadır. Bu şahıs devlet imkanlarını kullanarak villa yaptırdı. Bu şahıs devletin aracını kendi şahsi işleri için kullanmakta ve bu araç evinin önünde durmaktadır. Bu şahıs hakkında bu konu ile ilgili soruşturma açıldı ve Valilik bu şahsı koruyarak soruşturma izni vermedi. Cumhuriyet Savcısı bile bu soruşturma için bir üst mahkemeye itirazda bulundu. Üst mahkemeye valilik soruşturma evraklarının tamamını göndermedi. Kendisi hakkında olumsuz ifadeleri valilik göndermedi. Bu şahsı korumak için.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,88
Vatandaş Rifki


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.