Dereli Tütüncü Mahallesi Çocukları Spor Yaptı

Dereli Tütüncü Mahallesi Çocukları Spor Yaptı

Dereli Tütüncü Mahallesi Çocukları Spor Yaptı

Düzce Belediyesi, ‘Spor Mahallemizde' projesi çerçevesinde Dereli Tütüncü Mahallesi çocukları çeşitli spor etkinlikleri yaptı. Gençler ve çocuklar voleybol, futbol, cornhole, taç, tenis satranç ve bocce oynadı.


Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ‘Spor Mahallemizde' adlı projesinin üçüncüsü yapıldı. Düzce Belediyesi'nin Spor Mahallemizde etkinliğinde çocuklar teknelojiden uzaklaşıp hem spor yaptı hem de eğelendi. Çocuklar etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe katılanlar voleybol, futbol, cornhole, taç, tenis, satranç ve bocce oynadılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.07.2024
21:37

İlgili spor etkinlikleri gösteriyor ki, Düzce de bulunan mahallerde çocukların spor yapacak alanlara sahip değil. Bunu bu etkinlikleri yapan şahıslar Düzce de tüm mahallelere çocuklar için spor alanlarının oluşturulması gerekiyor. Bu proje TUGVA tarafından başka illerde uygulanmaktadır. Ayrıca bu projeleri yapan yönetici şahıs, kendi ikballeri için bu faaliyetleri reklam olarak kullanmaktadır. Bu çocukların resimlerini yayınlamak için ailelerinden resmi yazılı izin alındı mı? Belediye de spordan anlayan başka kimse yok muydu de bu şahsı spordan sorumlu kişi yaptınız? Bu şahıslar çocukların ailelerinden izin almadan form doldurtup kendi istatistik veriler için kullanacaklar. Çocukların etkinliklere katılmaları için Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü desteklemesi ise çok ilginç? Bu çocuklar neden yaz okullarında spor yapamıyor? Çocuklara mısır vermekle yöneticilik olmuyor! Düzce de yükselmenin yöntemi, kapasitesiz kişilere bu tür görev verilerek patlatılması! Bazı gerçekleri açıklayacağım yakında.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,18
Vatandaş Rifki


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.