Düzcespor Zorlu Deplasmanda Kayıp

Düzcespor Ateş Hattına İndi

Düzcespor Zorlu Deplasmanda Kayıp

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Düzcespor,deplasmanda karşılaştığı Iğdır F.K'ya 3-1 mağlup oldu.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 31. hafta maçları bugün oynanıyor. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Düzcespor deplasmanda ligin güçlü ekibi Iğdır F.K ile karşılaştı. Iğdır Şehir Stadı'nda saat 13:00'te başlayan maçı hakem Volkan Okur yönetti.

Maçın ilk dakikasında Furkan Demir'in golü ile öne geçen Düzcespor, 30. dakikada Hasan Hatipoğlu,37 ve 76. dakikalarda Bekir Can Kara'nın gollerine engel olamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

30 maç sonunda 30 puanda kalan kırmızı lacivertli ekip maç fazlasıyla 14. sırada yer aldı. Düzcespor ligin 32. haftasında 24 Mart Pazar günü saat 14:00'te sahasında Somaspor ile karşılaşacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.03.2024
20:31

Düzcespor bugün IGDIR FK karşısında etkili bir oyun ortaya koyamadı.Halbuki Furkan Demir de geldiğinden beri gol siftahi yoktu. Bugün gol attı. 1.dk da gol attık. Maalesef skoru koruyamadık.3-1 yenildik. 16.siraya geriledik.Düşme potasına girdik. 30 puandayiz.Sariyer,Arnavutköy de aynı puandalar. Son 6 haftaya girdik.Artik puan kaybının telafisi yok,Futbolcu kardeşlerimiz artık,formaları için, Düzce vilayeti için onur mücadelesi vererek bu takımı küme düşürmekten kurtarmalari gerekiyor.Çünkü bu takım 2.yari komple yenilendi,eski takımlarindan geldiler.Geldiklerinde Düzcespor düşme hattında değildi.Onlar bu takımı bu hale getirdi.Düşme hattına potasına soktular.tekrar bu takımı kendilerine bıraktıkları yere çıkartmaları gerekir.Çünkü Düzcespor yönetimi onlara güvendi. Transfer ettiler,hatta play of hedefi diye açıklama yapılmıştı.Düzcespor yönetimi, Ve Düzcespor seyircisi size güveniyor.Bu güveni boşa çıkarmayın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,52
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.