Düzcespor Lige Tutundu

Düzcespor Lige Tutundu

Düzcespor Lige Tutundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Düzcespor 34. hafta mücadelesinde Denizlispor'u sahasında 3-0 mağlup etti.

TFF 2,Lig Kırmızı Grup'ta 34. hafta maçları bugün oynandı. Düzcespor saat 15:00'te başlayan maçta sahasında ağırladığı Denizlispor'u 3-0 mağlup etti. Ligde kalma yolunda mutlak galibiyet almak zorunda olduğu maçta Düzcespor'un golleri 2. dakikada Kaan Yüksel, 11. dakikada penaltıdan Şahin Şafakoğlu ve 86. dakikada Emirhan Yılmaz'dan geldi.

Geçtiğimiz hafta içinde teknik direktör Coşkun Demirbakan ile yollarını ayıran ve Ahmet Yavuz'u göreve getiren Kırmızı Lacivertli ekipte yeni teknik adam 2. maçında ilk galibiyetini elde etti. Ligin ikinci yarısında üst üste yenilgiler alarak küme düşme hattına gerileyen Düzcespor bu sonuçla umutlarını son 4 haftaya taşıdı.

Aldığı galibiyetle puanını 33e yükselten Düzcespor ligde maç fazlasıyla 16. sırada yükseldi. Düşme hattında bulunan rakiplerinden 1 maç fazlası olan Düzcespor 13 Mart Pazar saat 15:00'te deplasmanda Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda ligde 1 basamak altında yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Sarıyer ile karşılaşacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.04.2024
19:22

Tebrikler Düzcespor Muhteşem bir galibiyet. Futbolcular bu hafta Denizlispor maçında karakter, mücadele, hırs, kazanma isteği ortaya koydular. Menemenspor maçında oynadıkları oyun kendilerine hiç yakışmamıştı. Bu sefer takdiri hak ettiler. Düzcespor Bu şekilde oynarsa;2.lige tutunur,kümede kalır. 3.lige düşmez Yolunuz açık olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,40
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.