Düzcespor'da Rakipler Değişiyor Skor Değişmiyor

Düzcespor'da Rakipler Değişiyor Skor Değişmiyor

Düzcespor'da Rakipler Değişiyor Skor Değişmiyor

TFF 3.Lig 1.Grup'ta 6. hafta maçları bugün oynandı. Saat 19:00'da başlayan mücadelede Düzcespor deplasmanda karşılaştığı Bonova 1877 ile 0-0 berabere kaldı. Düzcespor böylece son 3 maçından aynı skorla ayrılmış oldu.

TFF 3.Ligde 6. hafta heyecanı bugün yaşandı. Hafta arası Ziraat Kupası'nda Fethiyespor karşısında penaltı atışlarında şanssız bir şekilde elenen Düzcespor, lige puanla döndü. Üst üste 5 maçtır ligde kalesini gole kapatmayı başaran kırmızı lacivertli ekip son 3 maçında 0-0 lık skorlarla ayrıldı.

İlk yarısı ev sahibi ekibin ataklarıyla geçen maçta Düzcespor zaman zaman yakaladığı kontra ataklarda etkili olmaya çalışsada gol bulamadı. İkinci yarıda oyunu dengeleyen Ahmet Yavuz'un öğrencileri gol bulamasada, kalesini gole kapatmayı bildi ve zorlu deplasmandan puanla döndü.

Ligde 6 maç sonunda 9 puana ulaşan Düzcespor 7. sırada yer aldı. Kırmızı lacivertli ekip ligin 7. haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 15:00'te sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.10.2024
23:16

Düzcespor teknik ekibi önlem almazsa haftalardan beri uyarıyoruz eleştiriyoruz bu sistemle puan almamız zor Elazığ’dan boş döndük Fethiye’den boş döndük bornovadan boş döndük sadece mücadele maç kazandırmıyor akıllı taktiklerler rakibin esik noktalarını tespit edip taktik disiplini öne alıp topu iyi dolaştırıp atak sonlandırma çalışmalıyız birde topu çok çabuk kaybediyor takım çok efor sarfediyor daha akıllı taktiklerler uygulamalı Karşıyaka maçı zor geçecek rakip deplasmanda iyi oynuyor Karşıyaka’yı iyi oyunla yenersek zirveye çıkarız bu puan kayıpları Düzcespor aşagı çekiyor bizden uyarması yönetim önlem almalı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,14
Fatih kurt
13.10.2024
21:40

Düzcespor,beraberliğe abone oldu.golde atamıyoruz,golde yemiyoruz.Ama oyun olarak iyiydik.kontrataklarimiz vardı.istek,mücadele,kazanma hırsı vardı. Gol yollarinda etkisiz kaldik.Biz Bornova 1877 ye göre daha fazla gol pozisyona girdik Gole çeviremedik.Sanki Düzcespor kendi sahasında; Bornova 1877 deplasmanda oynuyor gibiydi.Hakem 1 tane golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.Nedense genellikle Hakemlerin,Düzcespor a karşı bir kuyruk acısı var gibi.Haksızlığa uğruyoruz. Futbolcu kardeşlerimizi maçtaki kazanma hırsı ve mücadelesinden dolayı tebrikler,İnşaAllah gollerde gelmeye ve kazanmaya başlarsak çok daha iyi olacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,10
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.