Kaynaşlı'da Amatör Spor Haftası Coşkusu

Kaynaşlı'da Amatör Spor Haftası Coşkusu

Kaynaşlı'da Amatör Spor Haftası Coşkusu

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Kaynaşlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kaynaşlı Belediyesi ortaklaşa etkinlik düzenledi.

Kaynaşlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kaynaşlı Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu etkinliğe 200 sporcu katıldı. Etkinlikte voleybol, atletizm, bisiklet, karate, futbol ve okçuluk branşlarında göl çevresinde yarışmalar yapıldı.

Kaynaşlı Belediyesi'nin sporculara yemek ikramından sonra etkinliklerde ve hafta boyu yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.10.2024
13:34

Çocuğum tüm etkinliklere katıldı. Gerçekten çok güzel bir gündü. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yeni etkinliklerde görüşmek umuduyla:)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,94
Kaynaşlıdan
15.10.2024
15:12

Kaynaşlı Gençlik İlçe Spor Müdürü o kadar liyakati bir kişiyi atamışlar ki! Spordan bi haber olduğu o kadar orta da ki etkinliklere KIRMIZI KİPA üşt eşofman, altına SİYAH alt eşofman ve onlarında altına KUNDURA AYAKKABI ile katılmış ve KUNDURA AYAKKABI ile spor yapıyor. Bu ilçe müdürlerine devlet 5.000-10.000.-TL makam tazminatı ödüyor. Bu makam tazminatları makamın gereklerini yerine getirmek ve makamı giyim kuşam olarak temsilen veriliyor. Bi zahmet ilçe müdür kendisine makamı temsilen bir eşofman takımı ve spor ayakkabı alsın! İlçe Müdürü maaşı 50.000-65.000.- TL’dir. Bu ilçe müdürünün hiçbir spor dalı ile ilgisi bulunmamaktadır. İlçe Müdürlüklerine bu makamları hakkını verecek liyakat sahibi kişilerin bir an önce atanması gerekmektedir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,88
BİLİNMESİNDE FAYDA VAR!


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.