Güzeldere Şelalesi Yolu Asfaltlandı

Güzeldere Şelalesi Yolu Asfaltlanıyor

Düzce İl Özel İdaresi güzel havaları fırsat bilerek asfalt çalışmalarını hızlandırdı.Yıllardır yapılamayan Güzeldere yolu asfaltlandı.  

Yaz sezonunun sona ermesi ile birlikte asfaltsız köy yolu bırakmak istemeyen Düzce İl Özel İdaresi, sezonun son günlerinde de çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda Düzce’nin tüm ilçelerinde yaz boyunca asfalt serme çalışması yapan ekipler, hava şartlarının elverdiği süre içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.Düzce'nin turim merkezi olana Güzeldere Şelalesi yolu da güzel havalar fırsat bilinerek asfaltlandı.

3.2 km uzunluğunda olacak asfalt çalışmasının ,Efteni Gölünün kıyısından başlanarak, Güzeldere Şelalesine kadar yapılması, asfaltın Pazartesi gününe kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Düzceli Tiyatro Sanatçısı Nurullah Çelebi asfalt çalışmasına denk gelerek çok az kalmış çalışmalara bir  asfalt bitiyor diyerek sözü Güzeldere Köyü Muhtarı Faruk Ök'e uzattı .Muhtar Ök Güzeldere Toptepe arasının asfalt çalışması yapılıyor.Valimize ve Genel Sekreterimize çok teşekkür ediyorum çok güzel oldu dedi.

İGM Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen ise şu anda Toptepe Güzeldere arasındayız yaklaşık 3,2 kilomerelik yolun 2 kilometresi bitti 1,2 kilometresi kaldı inşallah sabaha bitirmek istiyoruz dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.12.2022
19:25

6-7 SENE EVVEL YAZMIŞTIM ANÇA YAPILIYOR BUNADA ŞÜKÜR YANLIZ BU YO GÜZELDEREDEN PÜRENLİ YAYLASINA KADAR DA ASFALT YADA BETON YOL YAPILMALIDIR EĞER YAPILIRA DÜZCEDEN PÜRENLİ TAŞKESTİ GÖYNÜK 90 KM HEM YOL KISALIR HEMDE AZ AKARYAKIT İLE BURADAN ULAŞIM SAĞLANMIŞ OLUR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,00
selman sarıoğlu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.