Efteni Gölünde İskele Onarımı Başladı

Geçtiğimiz ay sonunda Düzce’de meydana gelen sel afeti ile birlikte zarar gören Efteni Gölü iskelesinde onarım çalışmaları başladı. 
 

Düzce’de Haziran ayının son günlerinde meydana gelen sel afeti ile birlikte Efteni Gölü’nde de ciddi su yükselmeleri olmuştu. Göl yaklaşık 3 metre yükselirken, iskele bölümü tamamen sular altında kalmıştı. Suların çekilmesi ile birlikte Efteni Gölü’nün iskelesinin de ciddi zarar gördüğü tespit edildi. Ekipler bölgede suların çekilmesinin ardından vatandaşların iskeleyi kullanabilmesi için onarım çalışmalarına başladı. Onarımların kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor. 

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.07.2022
22:39

Sayın Düzce Bld. Bak. Faruk Özlü ünlü gurmelere Düzcenin tanıtımı için gezi düzenlemiş, çokta güzel bir iş yapmış ancak eksik yapmış, Sayın Özlünün şu ana kadar yaptığı en iyi iş diye düşünüyordum ki, tekrar okuyunca farkettim o kadar turistik yerler içinde, yakınlarına kadar gitmelerine rağmen, Toptepe ve Güzeldere Şelalesini es geçtiklerini gördüm, bir saatlerini ayıramadılar mı merak ediyorum, yoksa Gölyaka ya karşı bir tavrı mı var. Bu kadar güzel bir organizasyon yapıp iki güzel yeri eksik bırakması hiç hoş olmadı. Yaylaları geçtim, Güzeldere ve Toptepe unutulacak yerler değil. Umarım iskeletlerin sayısında çoğalır da Efteni Gölü kendi kendini tanıtır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,70
Sahipsiz hiç bir yer tanınmaz
26.07.2022
21:23

Efteni tabiat parkını Abant yapmak için iktidar söz vermişti icraat nerde hala sel oluyor Gölyaka su altında kalıyor birazda halk için çalışın aldığınız oyların hakkını verin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,49
Ersin Çalışkan
26.07.2022
15:13

O iskelenin daha da yükseltilmesi gerekir. Efteni gölüne gereken hassasiyet gösterilmiyor, Efteni gölü başka bir yerde olsa şimdiye kadar cennetlik bir yer olurdu. Dışarıdan gelenler, böyle güzel bi yer neden böyle boş harabe gibi atıl duruyor, bizim orada olsa çok güzel şeyler yapılırdı, diyorlar, aynı şeyi Gölyaka Kültürpark'a ailesi torunları vs kalabalık gelen bir 25 kişilik bir aileni ferdi izmir (DSİ) emekli buraların bu doğanın kıymetini bilmemek çok acı verici diye tabir ediyor, artık sizler düşünün. Kısacası yapılan işleri geçici değil ileriye dönük uzun ömürlü yapılması hem bölgemiz hem turizm ekonomisi için çok önemli. Şahsi fikrimi de beyan edeyim, iskele sayısı en az 3-4 tane olmalı, tek iskele ziyarete gelenlerin kalabalık olduğu açısından sıkıntı yaratıyor, gönül ister ki on tane olsun. Bunları da değerlendirmek lazım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,19
Sadece tamirat yeterli değil


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.