Turizm Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Turizm Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Turizm Haftası Etkinlikleri Başlıyor

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Turizm Haftası programı belli oldu. Bu yıl 48'incisi düzenlenecek olan Turizm haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

 

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Turizm Haftası Düzce’de renkli görüntülere sahne olacak. Kutlama etkinlikleri 25 Mayıs’ta foto safari ile sona erecek.

 

Düzce’nin turizm değerlerinin tanıtılacağı etkinliklerin ilki 15 Nisan Pazartesi günü Düzce Valisi Selçuk Aslan'a yapılacak ziyaret ile başlayacak.

 

16 Nisan Salı günü saat 10.00'da Cedidiye Meydanı'ndan Anıt Park'a kadar kontej yürüyüşü gerçekleştirilecek. 17 Nisan Çarşamba günü ise turizm sektör temsilcileri gençlerle buluşacak. Kaynaşlı Süperlit Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nda "Dünden Bugüne Gastronomi Ve Gastronomi Eğitimi" konferansı verilecek.

 

Etkinlikler 18 Nisan Perşembe günü Akçakoca turizm işletmeciliği ve otelcilik yüksekokulunda düzenlenecek Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi konulu paneller ile devam edecek. 21 Nisan Pazar günü Efteni Gölü, Toptepe, Güzeldere Şelalesi ve Aydınpınar Şelalesi gezilecek. Gezi programına katılacak olanlar saat 10.00'da Anıt Park Meydanı'ndan hareket edecek.

 

25 Nisan Perşembe günü ise Cumayeri Dokuzdeğirmen’de rafting heyecanı yaşanacak. 27 Nisan Cumartesi günü Aktaş Şelalesi Eko Turizm Alanı ve Doğa Yürüyüşü Parkuru tanıtım gezisi yapılacak.

30 Nisan Salı günü de Sarıkaya Mağarası tanıtım gezisi gerçekleştirilecek. Etkinlikler mayıs ayında da sürecek. 2 Mayıs Perşembe günü Düzce’de faaliyet gösteren seyahat acenteleri ve otellere yönelik şehir info turu düzenlenecek. 4 Mayıs Cumartesi günü tüm Düzce bisikletlerini olarak şehir turu yapacak. Saat 15.00'te Valilik önünden başlayacak tur, Rasim Bedir Bulvarı ve İstanbul Caddesi ile devam edecek.

 

20 Mayıs Pazartesi günükü programa katılacaklar Konuralp'te tarihi yolculuğa çıkacak. Antik Tiyatro, Roma Köprüsü ve Müze ziyaret edilecek.

Program 25 Mayıs Cumartesi günü Topuk Yaylası, Çamlıpınar Göleti ve Samandere Şelalesi’ni kapsayan foto safari ile tamamlanacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.