Atatürk Devlet Hastanesi’nin Zemini Yenileniyor

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin bozulan bin 700 metrekarelik zemini yenileniyor. Hafta sonu başlayan çalışmalarda zemin kaldırılırken en kısa sürede yenilenerek hizmet verecek.


Atatürk Devlet Hastanesinin zemini yenileniyor. Zemin katta bulunan birimlerin yerlerinin gececi olarak taşınması ile hafta sonu yoğun mesai ile zemin kaldırma çalışması başladı. Bin 700 metrekare alanda başlayan çalışmanın iki ay gibi kısa sürede bitmesi planlanıyor.


Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, yenileme çalışması ile daha iyi hizmet verileceğini belirterek “Hastanemizin en çok kullanılan alanı olan Röntgen, MR, Tomografi ve kan almanın bulunduğu alanda ki zemin yapısında bozulmalar olması nedeniyle zemin iyileştirme ve yenileme çalışmaları yapmak zorunluluk haline geldi. Yapılan yenileme çalışması sırasında Düzceli hemşerilerimizim gösterdiği anlayış ve nezaket için teşekkür ederiz. Zemin yenilemesi ile en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.06.2022
11:43

MUAYENE SIRASI BEKLEME ALANINDAKİ KALABALIK VE KARMAŞAYI ÖNLEYİN ASIL SORUN BU

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,47
ASIL SORUN
21.06.2022
01:14

Ne çabuk eskidi yıprandı daha yeni bir bina, ilçelerdeki hastanelerin eksikliklerini tamamlayın, cihazlar eski bir çalışıyor bir duruyor, ilçeler gözden ırak diye sizler görmezden gelemez siniz, resimleyip basınamı verelim ilgilenmeniz için.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,89
Yanlış kimde sayın müdür bey
20.06.2022
18:01

Kaç gün oldu ALLAH aşkına açılalı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,35
DÜZCELİ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.