Siparişleri Hızlıca Teslim Edebilecekler

Siparişleri Hızlıca Teslim Edebilecekler

Düzce Kadın Emeği Merkezi’nde hazırlanan ürünler artık hızlıca adrese teslim edilebilecek. Volta Motor Sanayi ve Ticaret A.Ş. kadınların siparişlerini zamanında teslim edebilmeleri için Merkeze motor hediye etti.

"YETİŞ BACIM"

Volta Motor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İnci Düzce Valiliği ve ardından Düzce Kadın Emeği Merkezi yönetimiyle görüşmeler yaptı. Kadın girişimcilerin çoğunun siparişlerinin kapıda teslim imkanı olmadığı için iptal edildiğini öğrenen İnci, “Hanımların yetiş bacım sloganı ile evlere teslimat yapma hayali olduğunu öğrendik. Onlara yetişebilirsiniz bacım demek istedik. Hemen harekete geçip ilk motorları emektar kadınlara teslim ettik” dedi.

HER SATIN ALMA BİR KADINA DESTEK

Düzce Kadın Emeği Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Alayıldız ise Merkezden alınan her ürünün bir kadının ayakları üzerinde durmasına katkı sağladığının altını çizerek “Türkiye’de örnek proje olan Düzce Kadın Emeği Merkezini biraz tanıtayım. Düzce’de deprem sonrası  kalıcı iş merkezi olarak yapılan, uzun süredir atıl kalan bina Düzce Valimiz Cevdet Atay’ın talimatları ile Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Hayri Şen Koordinatörlüğünde tadilatları tamamlanıp bir emek merkezi haline getirildi. Düzce Valimizin yakından takip ettiği, Hayri Şen’in her taşıyla tek tek ilgilendiği Merkez her geçen gün gelişiyor. 7 kadın kooperatifi, 25 kadın girişimcinin bulunduğu Merkezde bir anaokulu, TSO Kadın Girişimciler Kurulu Açık Ofisleri, Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Hayat Merkezi , ortak yaşam alanları bulunmaktadır. Unutulmamalıdır ki bu merkezden alınan her ürün bir  kadının ayakları üzerinde durmasına destek olmaktır” dedi.

Volta Motor’un hediyesi ile sipariş teslimine hemen başlayan kadınlar artık Düzce içine motorlar ile ürün teslim edecekler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.