Vatandaşlar Binalarının Deprem Hasar Durumunu Bu Adresten Öğrenecek

Vatandaşlar Binalarının Deprem Hasar Durumunu Bu Adresten Öğrenecek

Düzce depreminden etkilenen vatandaşlar oturdukları binanın hasar durumunu, kimlik numarası veya adres ile sorgulama yaparak "http://hasartespit.csb.gov.tr" internet adresinden öğrenebilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Düzce'de yaşanan depremden etkilenen vatandaşların Bakanlık tarafından oluşturulan http://hasartespit.csb.gov.tr internet adresi üzerinden kimlik numarası veya adres ile sorgulama yaparak bina hasar durumlarını öğrenebilecekleri bildirildi. Açıklamada, ayrıca vatandaşların Bakanlığın, Düzce'ye kurduğu mobil iletişim aracında uzmanlardan bilgi alabileceği belirtildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.11.2022
15:03

Allah razı olsun yetkililer sırayla inceliyorlar da yanlız birşey var kimsenin farkında olmadığı, katların şu tesisatlarında olan hasarların kimse farkında değil, tesisat zarar gördüğü için kopma, kırılma vb. gibi oluşan hasarlar var, Gölyakada tanıdığım birisinin binasında gördüm, bina içinde birşey yok ancak alt katlara çeşitli yerlerinden şu akıyor, vanayı kapatınca belli bir müddet sonra azalıyor, tesisatın zarar gördüğü belli oluyor, bunlara da dikkat edilmeli, vatandaş böyle bir masrafın altından kalkamaz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,73
Daha da dikkatli incelenmeli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.