İyi Parti Düzce Teşkilatları Depremzedeler İçin Destek İstedi

İyi Parti Düzce Teşkilatları Depremzedeler İçin Destek İstedi

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, depremde devletin vatandaşının yanında yer aldığını belirterek, bu hassasiyeti özel kurumlarında yapmasını isteyerek, “ Düzce Belediyesi, Dergaz ve Sedaş, su doğalgaz ve elektrik faturalarını 2 ay ertelesin” dedi.
    

Geçtiğimiz hafta yaşanan deprem afetinin ardından tüm il ve ilçeleri ile beraber yaralarını sarmaya çalışan Düzce Halkı, Devletin güçlü desteği ile kısa zamanda bu sıkıntıyı da aşmasını bilecektir diyen İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay ER; ' Ne yazık ki deprem bölgesinde yaşayan insanlar olarak dönem dönem bu acı tecrübeleri yaşıyor, yaralarımızı sarmaya çalışıyor ve çok şükür ki güçlü insanlar olarak tekrar ayağa kalkmasını beceriyoruz. Allah şehrimizi ve hemşehrilerimizi beterinden korusun diye dua ediyor, aklın ve bilimin ışığında ve daha makro bir bakışla gelecekte yaşanabilecek olan afetlerin tedbirlerini almamız gerektiğine inanıyoruz ' dedi.


Kamu ve Özel kurum ve kuruluşlara da çağrı yapan Yunus Özay ER " Devletimiz ayaktadır, vatandaşının yanındadır. Aynı hassasiyeti Düzce Belediyesi, Dergaz ve Sedaş'tan da bekliyor, su doğalgaz ve elektrik faturalarının 2 ay ertelenmesinin vatandaşlarımızın maddi açıdan rahatlaması ve moral motivasyonunun artması bakımından son derece yerinde olacağını düşünüyoruz. İnsanımız zor durumdadır, kurumlarımızın bu durumda desteğini Düzcelilerden esirgemeyeceğine inanıyor, kurumlarımızı açıklama yapmaya davet ediyoruz' dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.11.2022
17:31

ertelenirse çok iyi olur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,10
karadenizli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.