Düzce Mobilya Sanayinde Ön Plana Çıkacak

Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü, Düzce’nin, Türkiye’nin yüzyılı olarak nitelendirilen önümüzdeki on yılda, Mobilya Sanayinde Türkiye’nin Parlayan Yıldızı olacağını söyledi.


Düzce Tv’de yayınlanan ve Cihat Tutkun’un hazırlayıp sunduğu “Söz Sizde” programına katılan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, göreve geldiğinden buyana tamamlanan ve devam eden projeleri Düzce halkı ile paylaştı. Özlü, çok önemsediği  Mobilya Sanayi projesini ise ilk kez gecenin sürprizi olarak Düzce Tv ekranlarından vatandaşlarla duyurdu. 


TÜRKİYE YÜZYILI, DÜZCE’NİN PARLADIĞI YÜZYIL OLACAK!
Yapılan tüm projelerin vizyon projesi olduğunu ve çok önemsediğini de belirten Dr.Faruk Özlü, yüzyılın projesini ise şöyle anlattı, “Düzce’de her ey var ancak her şeyden birazcık var. Düşündük ki Düzce’miz bir alanda öne geçsin.  Sakarya’dan Kastamonu’ya kadar Düzce orman bölgesi, ahşap işi bilenler var, kaplamacılar var, parkeciler var, mobilyacılar var. Düşündük ki, Düzce’yi mobilya sanayi ve satışında öne çıkaracağız. Düzce’de kurulu olan bir mobilya fabrikamız var ve buradan yetişen tüm ustalarımız Kayseri’deki mobilya fabrikalarında çalışmaya başlamış. Dolayısı ile Düzce’mizi mobilya şehri yapacağız. TEM Otoyolu kenarında da bir arazi planlıyoruz, Şubat ayı içerisinde de bir çalıştay, arama konferans düzenliyoruz. Buraya Türkiye’nin önde gelen mobilya sanayicileri gelecek, yine Türkiye’nin önemli ekonomi ve teknoloji yazarları gelecek, burada bir yol haritası belirleyeceğiz Düzce’de bir mobilya kent kuracağız. Kuracağımız yer sadece satış yeri olacak ancak, imalatı ise Düzce ilçelerinde olacak. Mimarlar tarafından krokisi hazırlandı, bunu şimdi projelendiriyoruz, Düzce’yi Türkiye yüzyılı dediğimiz önümüzdeki on yıllarda mobilya sanayisi ile öne çıkaracağız, Türkiye yüzyılı aslında Düzce’nin yıldız olduğu, parladığı bir yüzyıl olacak”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.