İyi Parti'de 0 Korkusu

İyi Parti'de 0 Korkusu

31 Mart Seçimlerinde Düzce'de ilk defa ittifak içinde olmadan kendi adayları ile seçime girecek olan İyi Parti'de İl Yönetimini yapılan anket sonuçları sonrası "sıfır" çekme korkusu sardı.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler ve başkan adayları çalışmalarını yüksek bir tempoyla sürdürüyor. Yapılan anketlerde karşılarına çıkan sonuçlar bazı partileri ve adayları morallendirirlen bazılarını ise karamsarlığa itiyor. 2019 yerel seçiminde ve 2023 genel seçiminde Düzce'de CHP ile ittifak yaptığı için gerçek oy oranı belli olmayan İYİ Parti'nin 31 Mart seçimlerinde Türkiye genelinde ve özellikle Düzce'de büyük bir hüsran yaşayabileceği tahminleri yapılıyor.

Anketlerde oldukça gerilerde çıkan İYİ Parti'nin seçmen nezdinde  beklenen heyecanı oluşturamadığı ve umut olmaktan çıktığı ifade ediliyor.

Siyasi gözlemciler, İYİ Parti'nin Düzce'deki seçimlerde "sıfır" çekerek, hiçbir belediye başkanlığı alamayacağı iddiasında bulunarak, "Gerek aday tercihlerinde, gerekse teşkilat yapılanmasında yanlışlar yapıldı.  Seçmene umut vermekten uzak bir siyaset yapılıyor" şeklinde değerlendirme yaptılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.03.2024
16:25

Keleş zor günlerde çok başarılı oldu. Düzce yine keleş diyecek. İnşallah Sayın Keleş başkan olacak. Kaldığı yerden hizmete devam edecektir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,98
düzceli
26.03.2024
16:04

küçük enişte diye yazan kişi, il başkanımızın nasıl bir insan olduğunu bilmeden yazılar yazıyorsun.. İl başkanımız dürüst ahlaklı siyaseti iyi takip eden kişidir. Kaç paradan sattın gibi yazman doğru değildir. Böyle ifadeler ayıptır. yazdığın şeyler insanı rencide eder. yasal yollara var. Şikayet edersin. Bu gibi açıklamalar insanı kirletme girişimidir. Kimseyi boş yere kirletme hakkın yoktur. Çıkarsın ortaya bildiklerini anlatırsın. Biz iy parti olarak ne yaptığımızı iyi biliyoruz. Parti zor süreçten geçiyor. Ancak toparlanıp eski gücüne ulaşarak tekrar umut haline gelecektir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,06
İyiler
20.03.2024
15:51

sevgili küçük enişte. bu meclis aday listelerini hazırlarken hangi sırayı kaç paradan sattın. zamanı gelince hepsi bir bir ortaya çıkar. eski ortağınızın rezillikleri gibi sizinde rezillikleriniz ortaya çıkar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,90
ibrahim erdoğan
20.03.2024
15:32

BU PARTİYİ ADALETSİLİKLRE KARŞI, TORPİLLİLERİE KARŞI, AYRIŞTIRANLARA ARŞI, SİNSİCE KAPI ARKASI SİYASETE KARŞI KURDUK. KURMUŞTUK.... GEL GÖR Kİ FİLMCİLER BİR BİRİNİ İŞLİYOR. HERKES BİR KLTUK OLSUN BENİM OLSUNDA KALMIŞ. TABEŞA PARTİSİ BİLE OLAMAYACAKSINIZ. SİLİNİP GİDECEKLER. NOT EDİN. BEN İLÇE VE İL YÖNETİCİLİĞİ YAPTIM. ARTIK YOKUM.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,18
İP KURUCUSU
20.03.2024
15:19

Aynen haberde yazanlardan dolayı gerçekten kocaman bir SIFIR çekeceksiniz, adayınız keleş bırakın kazanmayı kaybetmek için çalışıyor gibi, hiç bir partili bu adamın konuşmalarını takip etmiyor mu, adam ağzına dolamış bir Faruk Özlü, karalayıp duruyor, neymiş kendisinden sonra bir çivi çakılmamış, ee o zaman Özlünün yaptıkları, hani bir tabir var, gözüne dizine dursun, körmüsün yaptıklarını nasıl inkar ediyor ve karalıyorsun, hadi sen körsün de bu vatandaş da kör değil kimin ne yapıp yapmadığını biliyor. Şimdiden zaten kaybettinizzz. By by

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,54
İyi iyi Bay bay sayın keleş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.