Hayati İnanç, Düzcelilerle Buluştu

Hayati İnanç, Düzcelilerle Buluştu

Düzce Belediyesi ev sahipliğinde Cedidiye Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerinin son konuğu yazar Hayati İnanç oldu. Düzcelilerin doldurduğu Ramazan çadırındaki organizasyonda Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de vatandaşlara eşlik etti.

Düzce Belediyesi tarafından Cedidiye Meydanı’nda kurulan Ramazan etkinlik çadırı her akşam birbirinden farklı isimleri Düzcelilerle buluşturmaya devam ediyor. İlk günden bu yana alanında uzman isimlerin yanı sıra çocuklara yönelik organizasyonlara ev sahipliği yapan çadırın son konuğu Ünlü yazar Hayati İnanç oldu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de vatandaşlara eşlik ettiği gecede etkinlik çadırının içi tıklım tıklım doldu.

Program sonrası yaptığı açıklamada yoğun ilgi sebebiyle Düzceliler'e teşekkür eden İnanç; "Maşallah Allah nazardan saklasın Düzce harika bir vaziyet gösterdi. gençlik ve çoğunluktaydı ben acaba laf olsun diye toplandılar da sonra dağılırlar mı falan diye baktım ama sonuna kadar herkes dinledi. Beni en çok sevindiren şey gençlerin ilgisidir. Düzce'ye ne zaman gelsem böyle bir heyecan fırtınası ile karşılaşıyorum zaten. Düzce'nin ben de ayrı bir yeri de var.Öteden beri düzce'nin hafız yetiştirme merkezi olması da son derece dikkat çekicidir burası hafız makinesi olarak bilinir. Burada hep o günlerde hayatta olanlar 90 ve üstü yaş civarındalar bunun bereketi de hissediliyor. Şimdi velhasıl şu mübarek günde Ramazan gününde Mümtaz insanlarla bir arada olmanın bahtiyarlığı içindeyim. Cemil Meriç'in dediği gibi biz aynı kitaplara baş eğmişiz bizden ala kardeş mi olur? Faruk beyde öyle bir değer taşıyor gördüğüm kadarıyla yaklaşıyor gördüğüm kadarıyla da çok seviliyor Düzce'den cenab-ı hak hayırlı başarıları arttırarak sürdürsün inşallah. Yüzü ak olsun onunda Düzcelilerinde"dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.03.2024
17:01

İNANÇ TİCARETİ YAPIP BİZİM PARALARI CEBİNE DOLDURUP GİTTİ. HARAM OLSUN......

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
MUHTAR SAMİ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.