Mağdur Aile Anıtpark'ta Eylem Başlattı

Mağdur Aile Anıtpark'ta Eylem Başlattı

Algün İnşaat'tan daire satın alarak parasını ödediklerini iddia eden bir aile, tapularını alamadıkları gerekçesiyle Anıtpark'ta eylem başlattı. Eyleme katılan aile üyeleri, kendileri gibi birçok mağdur ailenin bulunduğunu belirterek, yetkililerden yardım talep etti.

Aile, yaşadıkları mağduriyeti dile getirirken, "Evimizi alıp oturmayı bekliyorduk, ama tapu sorunuyla karşılaştık. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. Eylemde, "Algün İnşaat'tan parasını ödendiği halde dairemin 1 yıldır tapusunu alamıyorum. Algün İnşaat'tan tapunuzu almadan son ödemeyi yapmayın. Borcum yok tapumuzu alamıyorum." yazılı pankartlar açıldı.

Mağdur aile, konuyla ilgili ilgili makamların bir an önce harekete geçmesini ve sorunlarının çözülmesini talep ederek, diğer mağdur ailelerle dayanışma içinde olacaklarını vurguladılar. 

Eylem, sosyal medya üzerinden de geniş yankı bulurken, Algün İnşaat yetkililerinin konuya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.10.2024
21:21

Bu 3 kağıtçıların önünü açıp toplum içinde yer edindirenler başta olmak üzere menfaat uğruna bu insanların mağdur olmasında suç ortağı sırlar. Para mevki, her türlü çıkar için insanları mağdur edenleri bilip, gören ve sessiz kalanlarda bu işte vebal altındadırlar. Ne hale geldik, Allah inancı, iman, inanç, itikat, vs. hiç biri kalmamış. Umarım ilgililer bu firma için gereğini yapar. Vay halimize.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,87
Vayyy halimize vayyy
3.10.2024
18:53

Borcu olmadığı halde hem tapu vermiyo hemde bu günkü kurdan milyonlarca fark istiyo yetmiyo tahadut ettiği tarih gecerse sözleşmede kira bedeli ödeyeceğini beyan ediyo ne ev ne kira bedeli var ben tapumu aldığım halde evim teslim edilmiyo

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,02
Filiz as oğlu
3.10.2024
15:35

Bu adam bi de Fikirtepede kentsel dönüşüm yapacakmış vahhh Fikirtepeliye....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%40,35
Vahh ki vah kim koruyor


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.