Düzce'nin Kültürel Zenginlikleri Antalya'da Göz Doldurdu

Düzce'nin Kültürel Zenginlikleri Antalya'da Göz Doldurdu

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce standı hakkında açıklamalarda bulundular.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Kıymetli hemşerilerim, 13. Antalya Yöresel Ürünler Fuarı'nda Düzce standındayız. İlimizi, valiliğim himayesinde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda, tüm mahalli idarelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve yerel basın kuruluşlarımızla beraber en güzel şekilde tanıtmak ve temsil etmek amacıyla buradayız. Fuar oldukça hareketli geçiyor; yurt içinden ve yurt dışından birçok insanla Düzce’miz hakkında fikir teatisinde bulunma imkânımız var. Burada Düzce’de üretilen, Düzce’de yaşatılan her türlü maddi, manevi ve kültürel ögeyi meraklı insanlara anlatma fırsatımız bulunuyor. Özellikle coğrafi işaretli ürünlerimizin büyük ilgi gördüğünü memnuniyetle gözlemliyoruz. Bizler, Düzce'nin hizmetinde olarak, Düzce'nin evlatlarıyla beraber Düzce’mizi en güzel noktalara taşımak için samimi emekle, hoşgörüyle gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Sözlerimi bağlarken, Düzce’de üretilen onlarca ürünümüz var; 'Düzce’ye gelsene' diyoruz, 'Düzce’den alsana' diyoruz" dedi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, "Bugün Antalya'da YOREX fuarında bulunuyoruz. Düzce’miz burada; valiliğimiz, ticaret sanayi odamız ve üniversitemizle birlikte tüm belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla Düzce’yi tanıtıyoruz. Düzce’mizin güzel yemekleri ve güzel insanları var; özellikle güzel insanları olması yeterli ama bunun yanında çok güzel yemeklerimiz de var. Kestanesinden, balından, fındığından birçok önemli yiyecek burada. Bu fuarın Düzce’mize hayırlı olmasını ve faydalar getirmesini diliyorum. Düzce’mizin tescillenmiş ürünleri var; umarım bunlara yakın zamanda Avrupa’da da tescil yaptıracağız. Ben herkese şunu diyorum: 'Düzce’den alsana'" şeklinde konuştu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar ise, "Bildiğiniz gibi YOREX fuarındayız. Antalya'da başkanlığımızın organize ettiği ve valimizin desteklediği fuar gayet güzel geçiyor. Standımız geniş ve çok rağbet görüyor. Bunun artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Birlik ve beraberlik olunca neler olabileceğini göstermek adına çok önemli. Bütün belediye başkanlarımız ve Sayın Valimiz burada. 'Düzce’ye gelsene', coğrafi işaretli ürünlerimizden 'Düzce’den alsana'" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.