Başkan Cemşit, "Chp Esnafın Sorunlarını Çözecek Güçtedir"

Başkan Cemşit,

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, il ve ilçe yöneticileri ile Akçakoca İlçesinde Esnaf ve Balıkçıları ziyaret etti. Sorunları dinleyen Başkan Çemşit CHP'nin Esnaf ile ilgili sorunlarını anlattı.


CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, Kadın Kolları İl Başkanı Jale Uzunhasan, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeşim Kaltu,il yönetim kurulu üyeleri, Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz,İlçe Kadın Kolları Başkanı Saadet Anakan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Akçakoca’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.


Akçakoca esnafının ve sezonu açılan balıkçıların sorunlarını dinleyen yöneticiler CHP’nin esnaflar ile ilgili çözüm önerilerini anlattılar.


Siyasi iktidarın esnafın sorunlarıyla ilgilenmediğini belirten Başkan Cemşit, "CHP olarak vatandaşlarımızın ve Esnafımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Hep birlikte bu dönemi aşacağız. CHP Esnafın sorunlarını çözecek güçtedir. Halkımızdan alacağımız güç ile sadece Esnafın değil ülkemizdeki bütün sorunları kademeli olarak çözeceğiz. CHP iktidarında esnafa alın terinin karşılığını verilecek." dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.09.2022
23:14

70 yıl bu milleti uyuttunuz, esnafı kapalı kutuya hapseder gibi önünü tıkadınız, "köylü milletin efendisidir" dediniz ama köylü bilinçlenir tepemize çıkar, herşeyi ister diye bakkallar Radyo satışı yaptırmayan o zihniyet halen var sizde, şimdi kendi stoklarınız bitti ve gençler üzerinden yeni oyun peşindesiniz, iman sahibi olan gerçek CHP li ler, yani ne olursa olsun ama CHP olsun değil, gerçekten Vatan ve Millet sevdalısı olan herkes sizin değişmeyen o köhne zihniyetinizi değiştirecekler inşallah. Keşke siz iktidar olun da size körü körüne bağlı olan o köhne eskiye tabi zihniyetliler ve güvendiğiniz o gençlik gerçek yüzünüzü görsün isterim, keşke, haa sonuç ne olur bir dönem boşa gitmiş olur, ülkenin ilerlemesi sekteye uğrar, siz daha çok bu milleti kandırmaya çalışırsınız da özünde Türklüğünü koruyanlar varken başaramazsınız, ancak böyle milleti kandırarak hayal kurarak avunursunuz. 6 parti 1 partiye karşı oynamadığınız oyun kalmadı, en sonunda 7 ci de gelecek galiba

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,78
6 parti, 1 partiye karşısınız, utanın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.