4 Adet Taşınmazının İhalesi Gerçekleştirilecek

4 Adet Taşınmazının İhalesi Gerçekleştirilecek

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Düzce Üniversitesi’nin; 4 adet taşınmazının (Fotokopi, Baskı, Kitap ve Kurumsal Ürünleri Satış Dükkanı ile Kantin Alanı) kiralama ihalesi gerçekleştirilecek.

Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi’nde “Fotokopi, Baskı, Kitap ve Düzce Üniversitesi Ürünleri Satış Dükkanı ile Mühendislik Fakültesi Kantini”, Akçakoca Yerleşkesi’nde ise Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Kantini ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu Kantini olmak üzere 4 ayrı alanın ihaleleri, 30 Eylül 2022 tarihlerinde Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/d ve 51(g) bendine göre yapılacak ihalenin dokümanları Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda ücretsiz görülebiliyor ve temin edilebiliyor. İlan metni için TIKLAYIN. 

 

13 Fakültesi, 1 Enstitüsü, 2 Yüksekokulu, 10 Meslek Yüksekokulu, 3500’e yakın personeli bulunan Düzce Üniversitesi yerleşkelerinde, 2022-2023 Akademik Yılı’nda 32.000 civarında öğrenci eğitim-öğretim görecek. Konuralp Yerleşkesi’nde 9 ayrı kantin ve kafeterya da faaliyet gösteriyor.  

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.