Düzce Kent Konseyi Büyüyor

Düzce Kent Konseyi Büyüyor

Düzce Kent Konseyi ''Düzce Kent Konseyi Çocuk Meclisi'' ve ''Düzce Kent Konseyi Engelsiz - Birlikte Yaşam Meclisi'' kurma kararı aldı. Konuyla ilgili Düzce Kent Konseyi'nden yapılan açıklamada;

Kıymetli Hemşehrilerimiz; 
Düzce Kent Konseyi olarak kentimizin sesi olma gayretiyle önce Düzce diyerek ( 13 Çalışma Grubu -116 üye ), Kadın Meclisi ( 14 Komisyon - 375 üye  ), Gençlik Meclisi (  400 üye ) ile gönüllülük esasında yaşadığımız şehre katkı sunmak gayretiyle gönüllülük esasında çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. 

 Bu doğrultuda sorunları ilgililerin gözünden daha etkin olarak yerinde görebilmek ve  çözüm üretebilmek, çözüm önerileri sunabilmek, alanlarında etkin faaliyetler yapmak, alanlarında temsil makamında etkin ve yetkin hale getirmek, birlikte kentimizin menfaatine sosyal çalışmalar yapabilmek amacıyla Düzce Kent Konseyi 28.09.2022 Olağan Yürütme Kurulu Toplantımızda 29 Numaralı Kararla; kentimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın  söz sahibi olacağı ''Düzce Kent Konseyi Çocuk Meclisi'' ve ''Düzce Kent Konseyi Engelsiz - Birlikte Yaşam Meclisi'' kurma kararı almış ve bu kararı oy çokluğuyla onaylamıştır.

Düzce Kent Konseyi ailemizi kentimizde yaşayan herkesin kendine yer bulabileceği bir açıda büyüterek, etkinliğini artıracak olan bu karar hepimizin mutluluğudur.

Bu kararı uygulama noktasında çocuklarımız ve engelli bireylerimiz ile  ilgili kurum ve kuruluşlara temsilci taleplerimiz gönderilmiştir. Bununla beraber  bütün vatandaşlarımıza eşit mesafede olmak adına bilgiye erişimde hepimizin hayatını kolaylaştıran kıymetli basın mensuplarımız aracılığıyla çağrımızı vatandaşlarımıza bir kez daha iletmek istiyoruz. 

Önce Düzce diyerek, kentin ve kentlinin sesi olabilecek, sosyal sorumluluk çalışmalarına yatkın, etkin katılım sağlayabilecek ve gönüllülük esaslı çalışabilecek, Düzce ili sınırları içerisinde olan mahallelerimizde yaşayan,Engelsiz - birlikte Yaşam Meclisi için
Engelli veya 1. derece engelli yakını olan vatandaşlarımız ( Yaş sınırı yoktur. ), 

Çocuk Meclisi için;
07-14 Yaş arası çocuklarımız 
Danışanlar Kurulunda aktif olarak katılım sağlayabilecek, katkı sunabilecek  görev almak isteyen Psikolog, Eğitimci, Sosyolog, Eğitimcilerimize açık davetimizdir. 

Meclislerimize  üye olmak isteyenler; 
Ön Başvurularınız için;
Adı -Soyadı,T.C. Numarası,İkametgah ve İletişim Bilgileriniz ile evraklarınızı 

[email protected]
@DKentkonseyi
@duzce.kentkonseyi DM'den, veya 
Düzce Belediyesi Kat 2 Düzce Kent Konseyi Yönetim Ofisinden direkt teslim ederek bizlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.  
Ayrıca; (0380) 524 58 21 / Dahili 16-80 üzerinden bilgi alabilirsiniz. Son Başvuru Tarihi 20.09.2022'dir.Başvurular neticesinde oluşturulacak olan Whuts'Ap İletişim Grubundan gelişmeleri takip edebilirsiniz."denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.10.2022
16:52

Etkisiz ve yetkisiz bir grup insan topluluğu. Başkan ne derse o olur. Ali Dilber kolay gelsin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,64
Hayrettin Aydın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.