Dr. Yasin Yılmaz Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekili seçimlerinde aday adaylığı başvurusunu yaptı. Dr. Yasin Yılmaz’ı başvurusu sırasında ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.


Düzce İl Sağlık Müdürlüğü döneminde sağlık alanında birçok başarılı çalışmalar imza atan, şehrin sağlık alanında bir çok eksiğini gidermek için yoğun çalışma sergileyen ve diğer kurumlarla birlikte yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle gönülleri fetheden Dr. Yasin Yılmaz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti İl Başkanlığı’na ailesi ve sevenleriyle birlikte gelen Dr. Yasin Yılmaz, İl sekreterliğinde başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na başvuru dosyasını teslim etti. 


Başvurunun ardından açıklama yapan Dr. Yasin Yılmaz; “2018 yılında Düzce’de Sağlık Müdürü olarak göreve başladığımdan bu yana ilimize sağlık alanında birçok proje, birçok yatırım getirdik ve vizyon koyduk. Bu vizyonu diğer alanlarda ve diğer kurumlarla yani tarımda, kültürde, sporda ve eğitimde de hayata geçirmeye çalıştık. Bütün bu çalışmalar altında bugün itibariyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kutlu davada Türkiye Vizyonunda bende varım diyebilmek için Adalet ve kalkınma Partisi’nden aday adaylığı müracaatında bulundum. İnşallah memleketimize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye vizyonunda da daha güzel projelerle hizmet etmeyi Allah nasip etsin. Düzceli hemşerilerime de bugüne ve bugünden sonra kadar bize göstermiş oldukları desteklerden dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ederim” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.03.2023
14:13

YASİN TORPİLLİ GALİBA HER ADAY ALİ SÜLERDEN ALDI YASİN BEY BİZZAT İL BAŞKANINDAN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,61
TORPİL


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.