Kentin Dört Bir Yanında Çalışma Var

Kentin Dört Bir Yanında Çalışma Var

Kentin Dört Bir Yanında Çalışma Var

Düzce Belediyesi birim müdürlükleri, hazırlanan program doğrultusunda şehrin her köşesinde çalışma yürütüyor. ‘Temiz Şehir Düzce’ hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen bakım çalışmaları ile şehir daha da güzelleşiyor.

Düzce Belediyesi temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. ‘Temiz Şehir Düzce’ hedefi doğrultusunda planlanan çalışmalar,  birim müdürlükleri eliyle yürütülüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından D-100 Karayolu üzerindeki refüjlerde yeşil alanların bakımları yapılarak, yabani ot temizliği gerçekleştiriliyor. Bahçeşehir bölgesinin yeşil alanlardaki ot biçme çalışmaları da düzenli olarak sürdürülüyor. Çocuk parklarının deforme olan ve kullanılamaz hale gelen oyun ve oturma grupları da ekiplerin çalışmaları ile yenileniyor. Kent Park’taki yürüyüş yollarına kayrak taşı döşeme çalışmaları da devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise rutin temizlik faaliyetlerinin dışında otobüs duraklarının temizliğini gerçekleştiriyor. Ayrıca Ramazan ayı öncesinde oluşturulan cami temizlik ekipleri kent merkezindeki 107 camiyi sırayla köşe bucak temizliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler Hamidiye Mahallesi’nde asfalt yenileme ve kasis, Şerefiye, Körpeşler ve Dereli Tütüncü Mahallelerinde de asfalt yama işleri yapıyor.

Birim müdürlükleri rutin programın dışında, vatandaşlardan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak çalışma programını şekillendiriyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.03.2024
13:20

Seçim sayesinde her taraf temizleniyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,89
Seçim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.