Yeni Halk Ekmek Büfeleri Yerine Yerleştirildi

Yeni Halk Ekmek Büfeleri Yerine Yerleştirildi

Yeni Halk Ekmek Büfeleri Yerine Yerleştirildi

Düzce Belediyesi'nin öz kaynakları ile inşa edilerek şehrin belirli noktalarına yerleştirilen ve vatandaşlara hizmet vermesi sağlanan Halk Ekmek büfelerinin sayısı 9’a çıkartıldı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ekmek büfelerine Koçyazı Mahallesi ve Bahçeşehir Yeşiltepe Mahallesi de eklendi.

Düzce Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet belediyeciliği doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede Halk Ekmek büfeleri ile vatandaşların en önemli ihtiyaç malzemesi olan ekmeğe uygun fiyatla ve hızlı şekilde ulaşabilmeleri sağlanıyor.

İlk etapta Camikebir Mahallesi 23 Nisan Parkı önü, Hamidiye Mahallesi üst geçidi, Bahçeşehir Telekom Yanı, Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi, Kiremitocağı Mahallesi Opet karşısında olmak üzere 5 farklı noktada hizmet veren Halk Ekmek büfelerine geçtiğimiz haftalarda Bahçeşehir Çamlıevler Mahallesi 3. ve 4. bölgelerini birbirine bağlayan kavşak ile Beyciler Mavi Hilal Evleri yanında bulunan belediye hizmet binası yanına konuşlanan büfenin eklenmesiyle sayı 7’ye ulaşmıştı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü nezdinde hizmet veren büfelere Koçyazı Mahallesi ve Bahçeşehir Yeşiltepe Mahallelerinin eklenmesiyle bu sayı 9’a çıkartıldı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölyelerinde belediyenin öz kaynakları ile inşa edilerek vatandaşa hizmet vermek için belirlenen noktalara yerleştirilen büfeler, her gün sabah saat 07:30 / 10:30 ile öğleden sonra saat 16:00 / 19:00 arasında ekmek satışı yapacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.03.2024
13:17

Hiç yoruma gerek yok.Ülkenin durumu ortada vahim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,84
Vahim..


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.