“Savaşa Gitmiyoruz, Seçime Gidiyoruz”

“Savaşa Gitmiyoruz, Seçime Gidiyoruz”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, şehrin gözü ve kulağı basın mensupları ile iftar sofrasında bir araya geldi. Kimse ile kavga etmemeye ve siyaseten temiz bir dil kullanmaya kararlı olduğunu vurgulayan Özlü, “Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz. Seçimde aziz milletimiz bir karar verecek. Ben milletimize ve Düzcelilere güveniyorum. Bu seçimde kazanan Düzce olsun” dedi.
 
AK Parti Düzce Teşkilatı’nın düzenlediği basın iftarı Erguvan Kıl Çadırında gerçekleşti. Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş ve Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Fatih Melih Maradit, belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı davete, basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. 


Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman davette yaptığı konuşmada, Dr. Faruk Özlü’nün adaylığının açıklandığı 7 Ocak 2024 tarihinden bu yana çok yoğun ve tempolu bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Yaklaşık 2,5 aydır kapı kapı, kahve kahve, kafe kafe gezdiklerini anlatan Kocaman, “Allah çıktığımız bu yolda bizi muzaffer kılsın. Başta siz basın mensuplarına, belediye meclis üyesi adaylarımıza ve teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


SİYASETTE ‘TEMİZ DİL’ VURGUSU
Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ise hem ramazan hem de seçim faaliyetlerinin bir arada yürütüldüğü bir dönem yaşadıklarını söyledi. Seçim stratejisini ‘kimse ile kavga etmeden, siyaseten temiz bir dil kullanmak’ üzerine kurduğunu vurgulayan Özlü, “22 yıldır Türkiye’yi yöneten ve defalarca seçim dönemleri geçiren, her seçimden de galip çıkan bir partinin mensubu olarak biz kavga etmemeye, temiz bir dil kullanmaya kararlıyız. Asla ve kata manipülasyonlara, tehditlere boyun eğmeyeceğiz. Neticede Pazar günü bir seçim olacak. Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz. Seçimde aziz milletimiz bir karar verecek. Milletimizin vereceği karar hepimizi bağlayacak. Seçimden sonra da hayat devam edecek. 


Biz seçimden sonra da muhtelif davetlerde, cenazelerde, toplantılarda bir araya geleceğiz. Birbirimizin yüzüne bakacağız, aynı masaya oturacağız, konuşacağız, cenazede saf tutacağız, cumada karşılaşacağız. Bu şehirde birçok insanın birbiri ile akrabalığı, hısımlığı olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla burada kullandığımız dilin temiz bir dil olması lazım. Seçim bile olsa, kazanma kaybetme durumu da olsa çok dikkatli olmamız gerektiğini en başından beri söyledim. Kirli adamların ve kirli insanların sözlerine kulak asmayın. Burası tertemiz bir şehir. Doğası, tabiatı, tarihi, denizi, her şeyi var. Bu şehirde çok güzel insanlar var. Ama dışarıdan gelip bu şehri karıştırmak isteyen bir güruh var. Onlar yarın gider, biz burada yine beraber kalırız. Dolayısıyla çok dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Neticede bir seçim, ucunda ölüm yok. O bakımdan sizlerden istirhamım bu yalancılara, sahtekarlara kulak asmayın. Düzce Düzcelilerindir. Dışarıdan gelip Düzce’yi karıştırmak isteyenlere itibar etmeyin” dedi.


“BU SEÇİMDE KAZANAN DÜZCE OLSUN” 
31 Mart’ta yapılacak seçimin şehrin gelecek 5 yılını yönlendirecek bir tercih olacağını ifade eden Özlü, “Düzce’nin boşa geçen bir 5 yılı mı olsun, dolu dolu geçen bir 5 yılı mı olsun? Buna Düzceliler karar verecek. Oy verirken 3 şeye dikkat edin. Oy vereceğiniz insanın siciline, gücüne ve ahlakına bakın. Bu seçimde kazanan Düzce olsun. İnsanlarımız bu 3 kritere bakarak karar versinler” şeklinde konuştu. 

 
“DÜZCELİLERE GÜVENİYORUM”
“Biz milletimizi seviyoruz. Milletimizin vereceği her karara saygılıyız” diyerek sözlerine devam eden Özlü, şunları kaydetti: “Pazar günü milletimiz oyunu verecek. Ben milletimize ve Düzcelilere güveniyorum. En doğru kararı vereceğine inanıyorum. Düzceliler bugüne kadar hep en doğru kararı verdiler. Milletin kararı, milletin iradesi hepimizin saygı göstermesi gereken bir karardır. 31 Mart seçimlerine ilimize hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul, Ankara ve İzmir için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.