Gençlerin Projelerini Hayata Geçirmek İstiyor

Gençlerin Projelerini Hayata Geçirmek İstiyor

Gençlerin Projelerini Hayata Geçirmek İstiyor

Düzce Üniversitesi'nde öğrenim gören hemşirelerin kurduğu Genç Hemşireler Topluluğu'nun hazırladığı projeleri hayata geçirmek için Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı'dan destek istedi.


Düzce'ye çeşitli şehirlerden gelerek okumaya gelen Düzce Üniversitesi öğrencileri, gelecek kariyerleri ile ilgili planlamalarına da önem veriyor. Bu çerçevede hemşirelik bölümü öğrencilerinin kurduğu Genç Hemşireler Topluluğu çeşitli projeler üretti. Bu projeleri hayata geçirmek isteyen öğrenciler hazırladıkları projeleri Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı'ya aktardı. Projelerini hayata geçirmek istediklerini dile getiren öğrencilere İl Müdürü Yazıcı tam destek verme sözü vererek, projeler hakkında yol haritası çizildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.10.2024
14:11

Düzce TUGVA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve TUGVA Gençlik Merkezleri: Bu öğrencilerin çoğu TUGVA taraflıdan fonlanan öğrenceler. Gençlik Merkezleri de TUGVA öğrenciler ve sempatizanları tarafından kullanılmaktadır. Gençlik Merkezi gezilerine devamlı surette TUGVA sempatizanı öğrencileri getirilmektedir. TUGVA sempatizanı öğrencileri gezilerde yeme ve içme ihtiyaçları Düzce TUGVA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalelere eklenip, firmalara fazladan kesilen paralardan karışlanmaktadır. Örnek Adliye karşısında yer alan bir pidecide benimde şahit olduğu olayda bir firma tarafından 100 adet pide (KİTEMİTOCAĞI GENÇLİK MERKEZİMDE TUGVA SEMPATİZANI ÖĞRENCİLERE VERİLMİŞTİR.) parasının ödendiğine şahit oldum. İlgili firma yetkilisine bu pidelerin ücretlerini neden ödediğimi sorduğumda, kendi cebinden ödemediğini Düzce TUGVA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bir yapım iş yaptığını ve yaptığı yapım işine bu pidelerin de ücretlerinin il müdürlüğü tarafından eklendiğini ve bu şekilde fatura keserek ödemesinin yapıldığını ve pide ücretlerinin bu şekilde ödediğini beyan etmiştir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,06
Bilin Bakalım Nasıl Oluyor?


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.