“Çağrı Merkezinde Kariyer” Konferansı Gerçekleştirildi

“Çağrı Merkezinde Kariyer” Konferansı Gerçekleştirildi

“Çağrı Merkezinde Kariyer” Konferansı Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen “Çağrı Merkezinde Kariyer” isimli konferans Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Özge Akşehirli moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri Bölge ve Satış Müdürü Şennur Demir konuşmacı olarak katıldı.

 

Vodafone’un kuruluşu, tarihçesi ve bazı önemli istatistikler hakkında bilgiler vererek konuşmasına başlayan Şennur Demir; Vodafone’un, Türkiye’nin en büyük yabancı yatırımcılarından biri olduğunun vurgusunu yaptı.

Vodafone olarak, “Birlikte Mümkün” sloganıyla yola devam ettiklerini belirten Demir, “Vodafone’da Kariyer” başlığında, çağrı merkezi sektöründeki kendi gelişim sürecini örneklendirdi. “Hiçbir başarı kendi kendine gelmez.” şeklinde konuşan Demir, çağrı merkezi sektörüne ilk başladığında karşılaştığı zorluklara da değindi. Bu zorluklar sayesinde kendini geliştirdiğinden ve sektörde nasıl başarı sağladığını anlattı.

Çağrı merkezlerinde işe alım, terfi ve kariyer süreçleri, işe alınan kişilerin elde edeceği ayrıcalıkları ve müşteri temsilcisinin bir gününün nasıl geçtiğinden kısaca bahseden Şennur Demir, konferansın son bölümünde ise çağrı merkezlerinde müşteri memnuniyeti ve geri bildirim yönetimine değindi.

Eğlenceli ve eğitici bir sohbet niteliğindeki konferans, soru cevap bölümü ve Öğr. Gör. Dr. Özge Akşehirli’nin Şennur Demir’e teşekkür belgesi takdim etmesi ile son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.