İyilik Haftası Coşkuyla Kutlandı

İyilik Haftası Coşkuyla Kutlandı

Düzce Valisi Sayın Selçuk Aslan, 13-20 Mart tarihleri arasında kutlanan İyilik Haftası kapsamında düzenlenen özel programa katıldı. İyilik, dayanışma ve bütünleşmenin önemine vurgu yapılan etkinlik, Düzce'de büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Vali Aslan, İyilik Haftası’nda yaptığı konuşmasında, iyiliğin sadece bir davranış değil, aynı zamanda bir hayat prensibi olduğunu belirtti. İslam dininin iyilik, isâr, diğergamlık ve ihsan gibi temel değerlerinin, toplumda birlik ve beraberliği pekiştirmede büyük bir rol oynadığını ifade etti.

Programda konuşan Sayın Valimiz, “Hep birlikte iyiliği çoğaltmaya, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. İyiliği, yardımlaşmayı ve dayanışmayı hayatımızın her anında yaşatarak daha güçlü bir toplum inşa edebiliriz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.