Milletimizin Tek Yürek Olduğu Unutulmaz Bir Destan

Milletimizin Tek Yürek Olduğu Unutulmaz Bir Destan

Milletimizin Tek Yürek Olduğu Unutulmaz Bir Destan

AK Parti MKYK Üyesi ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Keşir, mesajında 15 Temmuz’un milletin iradesine sahip çıktığı tarihi bir direniş olduğunu vurguladı.

İşte Ayşe Keşir’in 15 Temmuz mesajı:


“15 Temmuz; milletimizin tek yürek olduğu unutulmaz bir destandır…

Değil 9 yıl, asır geçse de, ne o karanlık geceyi yaşatan hainleri ne de kahramanlarımızı unutmayacağız!

Hain darbe girişiminin yaşandığı o gece bir milletvekili olarak olmamız gereken yerde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeydik. Bombalarla sarsılarak ikinci defa gazi olan yüce Meclis’te, milletimizin iradesine sahip çıktığımızı tüm dünyaya gösterdik.

Milletimizin tek yürek olarak sokağa çıktığı, canını hiçe sayarak bedenini tanklara siper ettiği o gece, tam anlamıyla tarihi bir gün yaşandı.

Bu vesileyle Düzceli şehidimiz Ufuk Baysan başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Savaş durumunda bile dokunulmayacaklar arasında yer alan milletin meclisini bombalamak sadece bir darbe girişimi değil, Türkiye’yi işgal girişiminin de bir göstergesidir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ön safta yer alan güçlü liderliği ve milletimizin feraseti ile Çanakkale ruhu galip gelmiş, hainler başarılı olamamıştır.

Bir ferdi olmaktan gurur duyduğum yüce milletimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.