Yığılca Yolunda Tehlike Çanları Çalıyor

Yığılca Yolunda Tehlike Çanları Çalıyor

Düzce ile Yığılca ilçesini birebirine bağlayan yol kenarlarındaki kayalıklarda meydana gelen kopmalar yolu kullanan sürücüler için tehlike oluşturuyor.

Düzce ile Yedigöller, Sarıkaya mağarası gibi turizm destinasyonlarını barındıran Yığılca yolu meydana gelen heyelanlar nedeniyle sürücüler için tehlike oluşturuyor. Yol kenarlarında bulunan kayalıklardan kopan kaya parçaları ve toprak yığınları nedeniyle yolda tehlike çanları çalıyor.

Yol kenarındaki kayalık ve toprak tepelerin üzerindeki karlar yavaş yavaş erirken kayan toprak ve kayalar yol kenarlarına kadar kayarak düşerken baharın gelmesiyle eriyecek kar ve yağacak yağmurlarda Yığılca yolunun tehlike saçması içten bile değil.

Yetkililerden önlem alınmasını beklediklerini belirten sürücüler, hiç bir şey yapılmasa da düşen kaya ve toprak parçalarının en azından yola inmesini engellemek için yol kenarlarına tehlikeli bölgelere bariyerler konulmasını istediler.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.02.2021
14:42

Bizlere NE yapsalar yine de yaranamayız be dostum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,69
KÖYDE HAYAT VAR
27.02.2021
17:14

Yığılca yolunda tehlike çanları çalıyor sözü tam bir terbiyesizlik. Haberi doğru ve yalansız yapın. Yol ham yol bazı aksaklıklar olaçak tabiki. Ama önümüz yaz ve Turizm sezonu. Yapılan ayıp.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,50
İsmail Atasoy


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.