Millet İttifakı Yığılca Yolunu Sordu

Millet İttifakı Yığılca Yolunu Sordu

Yıllardır yapımı devam eden Yığılca yolu ile ilgili basın açıklaması yapan CHP Yığılca İlçe Başkanı Zeynel Çamlı, İYİ Parti Yığılca İlçe Başkanı Hüseyin Temizel ve Deva Partisi Yığılca İlçe Başkanı Ercan Keskin yolun inşasında yapılan beklenti dışı değişiklikleri ve yolun son durumunu sordu.

Hazırlanan açıklamayı basın ile paylaşan İYİ Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çengel, “ 2011 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yığılca mitinginde söz verilerek projelendirme işlemleri başlayan Düzce-Yığılca karayolunun Dutlar mevkiinde yapımı daha önce planlanan küçük ölçekli viyadüğün ve aynı zamanda Akçaören mevkiinde planlanan büyük ölçekli viyadüğün planlamadan çıkarıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyor ve doğru bulmuyoruz. Yıllardır bir türlü bitmeyen yolun ihtiyaca uygun şekilde yapılmasını istiyor  ve Yığılca’nın hak ettiği yatırımı hak ettiği şekilde almasını umuyoruz “ dedi.

CHP İlçe Başkanı Zeynel Çamlı ise  “ Yıllardır bitmeyen bir yatırımın bir de değiştirilmesi ve beklentilerden uzaklaşması kabul edilemez bir tavırdır. Üzerinde bulunduğumuz mevkinin ve Yığılca yolunun bu yanlıştan bir an önce döndürülmesini umuyoruz” dedi.

Basın açıklamasına İl Teşkilatı ile birlikte iştirak eden İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ise ” Ülkeye yapılan bunca yatırıma ve Yığılca ilçemize yıllardır verilen bunca söze rağmen bitmeyen yolun bir de asli tarzından farklı bir şekilde yapılmasının izaha muhtaç olduğu açıktır. Konunun takipçisi olacak Yığılca ilçemizin hak ettiği noktaya gelmesi için teşkilat olarak var gücümüzle çalışacağız “ dedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.