Bakanlık 1356 Engelli Sürekli İşçi Alacak

Bakanlık 1356 Engelli Sürekli İşçi Alacak

Bakanlık 1356 Engelli Sürekli İşçi Alacak

Sağlık Bakanlığı, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere bin 356 engelli sürekli işçi alımı yapılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı www.ilan.gov.tr adresinde yer alan duyuruya göre adaylar, ilanlara Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden ulaşabilir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 15/08/2022 - 19/08/2022 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacak. Adaylar, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyerine başvuru yapacak.

İlan metnini görüntülemek için tıklayınız.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.08.2022
23:44

Çok iyi bir şey yapıyor bakanlık ancak bir örnek vermek istiyorum, 2 veya 3 hafta önce Gölyaka Hastanesi'ne bir engelli bayan verilmiş, Dr. Gitmiştim, bazı yetkililer işin nasıl yapılacağını anlatıyor ve gösteriyorlardı, onlarında olayı anladığı gibi benim gibi sırasını bekleyen diğer kişilerde durumu anladı, 18 yaşlarında bir engelli kız cagizi devletimiz ise almış, ancak hiç bir yetisi yok, denenleri anlamıyor kavrayamiyor, 6-7 km uzaktaki köyünden nasıl gidip geleceğini bilmiyor, aklı başında da bir yakını yokmuş, yani bu kadar vahim bir durumda ki insan için bu işe yerleştirmek değil o kişiyi bir labirentin içine atmaktan farkı yok, üstelik bu kişi bir kız, yılda özde başına her türlü kötülük gelir, bu durumdaki kişilere maaş verin evlerinde otursunlar yada ebedi devlet korumasında huzur evlerinde bakılsın, 3 gün sonra koyun muhtarına sordum gerçekten aile olarak da sahip çıkacak kimse yok 2 kardeşleride esirgeme kurumunda, artık ne kadar faydalı olur kaç kişinin işine yarar bu durum bilemem.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,09
Çalışamayacak durumdakiler ??????


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.