Elmacık Sakinleri Toz ve Çukur Yollardan Şikayetçi

Elmacık Sakinleri Toz ve Çukur Yollardan Şikayetçi

Gümüşova’da bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nin yolları için yapılan çalışmalar bölge halkını bezdirdi. 1.5 yıldır bir türlü bitirilemeyen yok sebebi ile elmacık köyünü toz bulutu kaplamaya başladı.

Gümüşova’da yapımı tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi içinde geçtiğimiz yıllarda yeni yol yapılması için çalışmalar başlatıldı. Bölgeye giren çıkın onlarca aracın köy yollarında ve dar sokaklarda geçmesi sorun olmaması için Selamlar köyünden Elmacık köyüne kadar yol yapım çalışması başlatıldı.

Çalışmaların bir kısmı asfaltlanırken bir kısmında ise bir türlü asfalt yapılmadı. Geçtiğimiz haftalarda sağanak yağış ile birlikte çalışmalar durduruldu. Elmacık köyünün de yolu olan bu güzergahta çukurlar da oluştu. Havaların iyileşmesi ile birlikte çalışmalarda başlamayınca bölgede toz bulutları oluşmaya başladı. Köy halkı sıcak havalarda bahçelere çıkıp serinlemek istese de toz bulutlarından bahçeye çıkamaz duruma geldi.

Yıkadıkları çamaşırlar bile kirlenince halk durumu yetkililere bildirse de sonuç alamadı. Çukur yollarda araçları arızalanan köy halkı, toz bulutlarından da bıkarak yetkililere seslendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.07.2021
14:23

Ya caybükü nün hali,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,11
81li


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.