X (Twitter) beklenen özelliğini aktif etti! Artık kimse ulaşamayacak

X (Twitter) beklenen özelliğini aktif etti! Artık kimse ulaşamayacak

X (Twitter) beklenen özelliğini aktif etti! Artık kimse ulaşamayacak

X (Twitter), platformdaki beğenilerin gizlendiği özelliğini aktif etti. X haberi, "Beğenilerin artık gizli" başlığı ile kullanıcılara haberi duyurdu. 

2022 yılında Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, mini bloğun adını 'X' olarak değiştirmesinin ardından yaptığı yeniliklere her geçen gün bir yenisini daha ekledi. 

Milyarder girişimci, bu kez de kullanıcıların beğenilerini gizledi. Akşam saatlerinde kullanıma geçen yeni özellik sayesinde kullanıcıların artık beğenileri gizli olacak. 

"BEĞENİLERİN ARTIK GİZLİ"

Geçtiğimiz günlerde duyurulan yeni uygulama kullanıcıların beğenisine sunuldu. X platformuna giren kullanıcılar, "Beğenilerin artık gizli" notuyla karşılaştı. 

Platformdan yapılan açıklamada, "Gizliliğinizi daha iyi korumak amacıyla herkes için Beğenileri gizli hâle getiriyoruz. Daha fazla gönderiyi beğenmek, "Sana Özel" akışını iyileştirir." ifadelerine yer verildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.06.2024
00:19

Çok güzel bir adım.Türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde "beğeni = terör" suçu sayılabiliyor.Medeni dünya bizleri diktatörlerden, hadi bayram bayram bir kıyak yapayım "Rekabetçi otoriter sistemlerden" :) :) korumak için böylesine naçizane iyilikler yapabiliyor.Tanrı onları korusun ve kutsasın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,63
Gururlu bir Amerikan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.