Geleneksel Türk Okçuluğu Menzil Yarışları Başladı

Geleneksel Türk Okçuluğu Menzil Yarışları Başladı

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde gerçekleştirilen Geleneksel Türk Okçuluk Konuralp Hava Koşusu Düzce’de yoğun ile yapılıyor. 2 Gün sürecek olan şampiyonada 250 sporcu yay çekti en uzun mesafeye atmaya çalıştı.
Düzce ulusal ve uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Düzce’nin Gölyaka ilçesi Kültür Parkta gerçekleştirilen Geleneksel Türk Okçuluk Konuralp Hava Koşusu renkli görüntülerle başladı. 2 Gün sürecek olan şampiyonada 250 sporcu geleneksel kıyafetlerle yayını gerdi ve en uzun mesafeye okunu atmaya çalıştı. Geleneksel Türk Okçuluğu Konuralp Hava Koşusu’nu ziyaret eden Düzce valisi Selçuk Aslan, geleneksel okçuluğu deneyimlerken; organizasyona katılanlara Düzce’ye hoş geldiniz diyerek, sporculara başarılar diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.07.2024
12:55

Sayın FARUK ÖZLÜ liyakata o kadar önem veriyor ki kendisi Düzce Gençilk ve Spor İl Müdürlüğüne spor hizmetleri müdürü olarak atanmasını sağlayan Gülay ERCAN isimli şahsı geçmişinde hiçbir başarısı olmayan ilçede çalıştığı dönemde fotoğraf çektirmenin dışında bir başarısı bulunmayan bu şahsa neden referans olmuştur? Yoksa eşinin eski parti yöneticisi olduğu için mi? Bu şahıs çalışmış olduğu yerde personeller tarafından hiç sevilmemektedir. Çalışanlara söylemiş olduğu sözlere bile yalan konuşarak bilmediğini söylemekte. Kendisi işe sözleşmeli uzman olarak girmiştir. Bu şahıs 2015 yılında Facebook üzerinden hükümete kadromu verin diye isyan eden bir kişidir. Bu kişi şu anki siyasi partili değil zıttına karşı Parti'nin düşüncelerini savunmaktadır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,03
KIRK HARAMİLER
22.07.2024
12:54

Gençlik Spor Cumayeri ilçe Müdür Vekili (Kadrosu Şef) Hasan Celal Işık, (www.avazturk.com/service/amp/avazturkun-ortaya-cikardigi-ak-parti-duzce-ildeki-feto-avukatligi-skandali-istifa-get-41404h.htm) AVAZTÜRK olarak; AK Parti Düzce İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Özdemir’in, Tahsin Sezer, Şükrü Ersöz, Cihan Varol, Serhat Cora, Hasan Celal Işık ve daha bir çok FETÖ sanığı ve şüphelisinin avukatlığını üstlendiğini; Hasan Celal IŞIK isimli şahıs KYK Konuralp Yurdu Lojmanlarında 2017 Aralık ayında FETÖ/PYD terör örgütü üyesi olduğu için polis tarafından göz altına alınmış ve itirafçı olduğu için serbest bırakılmıştır. Bu şahıs daha önce Polis olarak görev yaparken bu kuruma naklen geçiş yapmıştır. Bu kişi polis olduğu yıllarda FETÖ/PYD üyesi olmayan hiç kimse polis olmasının mümkünatı bulunmamaktadır. Bu kişi hali hazırda FETÖ/PYD terör örgütü üyesi olduğunu kabul etmiştir. Bu kişiler bir an önce devlet memurluğundan atılmalıdır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,61
KIRK HARAMİLER
22.07.2024
12:43

Bu şahıslar (İSA YAZICI+HASAN KAİM) tasarruf tedbirlerini uymamaktadır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasını Valilik binası gibi yapmak üzere 2.700.00,00 TL sözleşme imzalayacak. Bu binanın bulunduğu arsa üzerinde yurt kullanılmak üzere tahsis bulunmakta. Arsa sahipleri bu alanın yurt olarak kullanılmadığını öğrendiğinde arsalarını geri alabilirler. Bu şahıs Bahçeşehir spor salonu etrafına hiçbir gerek olmadığı halde yürüyüş yolu yaptırmakta. Bu tür bir ihtiyaç ta bulunmamaktadır. Bu şahıs devlet imkanlarını kullanarak villa yaptırdı. Bu şahıs devletin aracını kendi şahsi işleri için kullanmakta ve bu araç evinin önünde durmaktadır. Bu şahıs hakkında bu konu ile ilgili soruşturma açıldı ve Valilik bu şahsı koruyarak soruşturma izni vermedi. Cumhuriyet Savcısı bile bu soruşturma için bir üst mahkemeye itirazda bulundu. Üst mahkemeye valilik soruşturma evraklarının tamamını göndermedi. Bu şahsı korumak için. Not: ihaleye 1.700,000TL teklif veren firmaya ihale verilmemiştir. Bu şahısların ve yanlarında çalışanların banka hesap hareketlerinin Valilik tarafından yapılacak soruşturma ile belirlenmesi gerekiyor. Kuruma kiralanan kiralık araçların da durumu da incelenmelidir. TUGVA öğrencilerine gençlik merkezinde ikram edilen pidelerin hangi finansal kaynaklar tarafından karşılandığının tespit edilmesi gerekiyor. Bu giderler yapılan doğrudan temin işlemlerini şişirilerek yapılmaktadır. Örneğin GSİM tarafından yapılan bir tadilat işlemi için doğrudan temin ücreti+öğrencilere ikram edilen pidelerin ücretleri 8.000 TL+4.0000 TL=12.000 TL fiyat belirlenerek ihale bir firmaya verilir. İhaleyi alan müteahhit işi bitirir ve işlem ücreti kendisine ödenir. Fazladan ödenen 4.000 TL ücret ise Adliye karşısında yer alan pideciye 100 pide parası ödenir. Bu ve buna benzer bir çok usulsüzlük bulunmaktadır. Ancak Valilik yetkilileri bu şahıslar hakkında bu hususların daha fazlasını bilmelerine rağmen soruşturmaya izin vermemektedirler. İSA YAZICI’nın yapmış olduğu villada kullanılan mebranlar İl Özel İdare tarafından kiralana yurt binasında kullanılmak üzere alınmıştır. Bu mebranların ne kadarı kullanıldığının tespit edilmesi oldukça kolaydır. Buradan artan mebranlar acaba nerede dır? Bu kişilerin derhal görevden alınmalıdır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,03
KIRK HARAMİLER


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.