İyi Partili Kadınlar 8 Mart Dünya Emekçiler Gününü kutladı

İyi Partili Kadınlar 8 Mart Dünya Emekçiler Gününü kutladı

İyi Partili Kadınlar 8 Mart Dünya Emekçiler Gününü kutladı

En değerli varlıklarımız olan kadınlarımızın bu özel gününü emekçi kadınlarımız ziyaret edip , Kadınlarımızın en temel haklarının temininde büyük rol oynayan Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarını sundu.

Genel Başkanı Kadın olan bir partide çalışmakta onur duyduğunu ifade eden İyi Parti Düzce Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuran Sayman “ Günün önemine ve anlamına binaen önce emekçi kadınlarımızı ziyaret ederek başladığımız bu özel güne dair çalışmalarımıza ülkenin dört bir yanından gelen kadınlarımızın katıldığı grup toplantımızla ve Anıtkabir ziyaretimizle tamamladık. Tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk  ve başarı dolu günler diliyoruz” dedi.

Bu özel günde dünya emekçi kadınlar gününü kutlayan İl Başkanı Yunus Özay Er ise “ bir gün değil her gün kadınlarımızın değerinin bilindiği, haklarının korunduğu ve eşitlik ilkesi çerçevesinde yasamaları için güzel bir ülke hayali ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, tüm kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü kutluyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.