Yunus Özay Er'den 23 Nisan Kutlaması

Yunus Özay Er'den 23 Nisan Kutlaması

Yunus Özay Er'den 23 Nisan Kutlaması

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, " Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasi yolunda adım atmasının ve Ulu Önder Atatürk tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasının 100. yılını biraz buruk ama gururla kutluyoruz" dedi.

 
İyi Parti il başkanı Yunus Özay Er, "Bu yıl  Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasi yolunda adım atmasının ve Ulu Önder Atatürk tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasının 100. yılı. Bu yıl çok özel bir yıl.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Meclis’imizin kuruluş yıldönümünü, salgın nedeniyle hak ettiği şekilde açık alanlarda, omuz omuza kutlayamadığımız için buruğuz" dedi. 

  23 Nisan'ın, Türk milletinin kendi geleceğini yine kendisinin belirleyeceği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı tarihin dönüm noktalarından biri olduğunu söyleyen Er, " Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kurulduğu ilk günden itibaren aldığı tarihi kararlarla ulus egemenliğine dayanan cumhuriyet yönetiminin oluşturulması, çağdaşlaşma ve aydınlanma çabalarının başarıya ulaşmasında hayati bir rol oynadı" dedi. 

Er, "Gücünü milletine duyduğu güvenden alan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu özel günü çocuklara armağan etmesi, onlara duyduğu sevgi ve güvenin de sarsılmaz bir ifadesidir. En değerli varlığımız olan çocuklarımız, ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırma yolundaki en büyük güvencemizdir" dedi.

Er, " Bu yıl evde karantinada kalmamız nedeniyle bir araya gelemesek de bu bayramı yüreklerimizde coşkuyla ve başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kuranlara minnet duygularıyla kutluyoruz" dedi.

   Er, "Gazi Mustafa Kemal'in çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bu vesileyle dünyanın hemen her yerinde savaş, açlık, hastalık ve haksızlıklara maruz kalan tüm çocukların huzur ve barış içinde geleceğe umutla bakarak yaşamalarını diliyorum" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.