Köyden Gelen Talebe Kayıtsız Kalmadılar

Köyden Gelen Talebe Kayıtsız Kalmadılar

İyi Parti Düzce Teşkilatı Dededüzü Köyünü ziyaret ederek halkın taleplerini ve şikayetlerini dinledi

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ender Çakar, İl Başkan Yardımcısı Kadir Erdoğan, Gümüşova İlçe Başkanı teşkilat mensupları ile köy halkından gelen talep üzerine Dededüzü köyünü ziyaret etti.

Dededüzü köyü sınırları içerisinde yer alan içme suyu kaynağının, yapılan sınır değişikliği ile Sakarya sınırlarına geçmesine tepki gösteren İyi Parti Gümüşova İlçe Başkanı Ramazan Özdemir “ Gümüşova ilçemizde merkezde sular hala çamurlu akarken, ve ilçemize bağlı birçok köyde içme suyu sıkıntısı yaşanırken ; ilçemiz sınırlarında yer alan oldukça önemli bir su kaynağının , yapılan sınır değişikliği ile Sakarya iline geçmesini, Düzce ve Gümüşova’nın su üzerinde her hangi bir kullanım hakkının kalmamasını, tüm hakların Sakarya’ya geçip Sakarya ili tarafından idare edilmesini anlayamıyoruz” diyerek yetkililere seslendi .

Düzce ilinin bu ve benzeri birçok konuda sahipsiz kaldığına vurgu yapan İl Başkanı Yunus Özay Er ise “Ne yazık ki Düzce, elindeki kaynakları alınan ve potansiyelini yeterince kullanamayan bir il haline gelmiştir. Dededüzü Köyünde yaşanan örnekte de görüldüğü üzere daha bir çok çalışma ile ilimizin sahipsizliğini ortaya koyacak konuları kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Yetkilileri kentimizin değerleri ile ilgili daha duyarlı olmaya davet edecek, kaynaklarımızın heba olmasına müsaade etmeyeceğiz“ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.02.2021
19:52

O köyden oy cikmaz. Bu ekipte çözüm üretecek gibi görülmüyor. Küçük muhtelif ne yaptirabilirki

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,01
Tahsin Duru


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.