İYİ Parti'den Çanakkale Zaferi Mesajı

İYİ Parti'den Çanakkale Zaferi Mesajı

İYİ Parti'den Çanakkale Zaferi Mesajı

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Çanakkale Zaferinin 106 yıldönümünü kutlayarak, “Çanakkale, Mustafa Kemal Atatürk  gerçeğinin ortaya çıktığı yerdir. 'Yenilmez' denilen dünyanın en büyük emperyalist donanmasının yenildiği yerdir” dedi.

Er, “Tarih boyunca eşsiz ve muhteşem zaferler kazanan büyük bir milletin fertleri olarak,  adını Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazdıran Çanakkale Zaferimizin 106. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.
Şanlı tarihinde istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutarak bunun için büyük bedeller ödeyen Aziz milletimiz; Çanakkale’de, yedi düvele meydan okumuş, dönemin en modern ordularını dize getirerek, tarihin akışını değiştirip şanlı bir destan yazmıştır.
 Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de emsal olmuştur. Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı ve bir varoluş mücadelesi olan Çanakkale Zaferi ile Milletimiz; kendisini tarihten silmek isteyenlere imkânsızlıklara rağmen büyük bir ders vermiş ve tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' dedirtmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’mizin 106. Yılını kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.