İlhami Caboğlu’ndan çarpıcı Yorum

İlhami Caboğlu’ndan çarpıcı Yorum

Caboğlundan İSKİ Vekil Genel Müdürü eleştrirerek, İstanbul AK Parti’li belediye tarafından yönetilirken CHP ve İYİ Parti Düzce teşkilatı İSKİ ile yatıp kalkıyordu. Düzce’ye yatırım yapılmadığı için İSKİ’yi topa tutuyorlardı, İmamoğlu’nun döneminde neden İSKİ ile ilgili hiçbir açıklama yapılmıyor” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İlçe belediye başkanları ve ilçe teşkilat başkanları ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 

 

“Genel değerlendirme yapıyoruz”
İl yönetimi toplantısının ardından bu defa ilçe belediye başkanları ve ilçe teşkilat başkanları ile bir araya gelen MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu; haftasonmu yapılacak olan kamp öncesinde teşkilatlarla sorunları paylaşmak, 2019 yılının genel değerlendirmesini yapmak üzere bir araya geldik. Burada ilçelerimizin, ilçe belediye başkanlarımızın sorunlarını masaya yatırarak, yapılan ve yapılacak projeleri değerlendireceğiz. Haftasonu yapılacak olan kampımızda da bu sorunları ve değerlendirme sonuçlarını genel merkezimize ileteceğiz. Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet nasıl gelir, nasıl hizmet ediliri birlikte tartışacağız” dedi. 

 

“Gündemimizde kongre yok, isimler teşkilata zarar veriyor”
Toplantı öncesinde sorularımızı yanıtlayan İlhami Caboğlu; MHP2de il başkan adayılığını açıklayan isimlerle ilgili olarak sorulan soruyu cevaplandırdı. Caboğlu; “MHP’nin gündeminde kesinleşmiş bir kongre tarihi de kongre kararı da yok. Ancak bazı arkadaşlarımızı il başkanlığına adaylıklarını açıkladılar. Bu durum MHP gibi demokratik ortamları olan partiler için gayet normaldir. Ancak ortada henüz karar ve tarih yokken il başkanlığına adaylıklarını açıklamaları hem teşkilata hemde kendi isimlerine zarar vermekte yıpratmaktadır. Ancak tabi kongre kararı alındıktan sonra herkes kararını açıklamakta özgürdür” dedi.

 

“İSKİ’yi geçmişte eleştirenlerden henüz bir ses çıkmış değil”
Hafta içinde Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu’nun İSKİ Vekil Genel Müdürü ile yaşadığı seviyesiz tartışmaya da değinen İlhami Caboğlu; “İSKİ Vekil Genel Müdürü’nün Düzce olarak çapsızlığını görmüş olduk. Hiç kimsenin Düzce’den misafir olarak giden bir isme hadsizlik yapmak gibi bir davranışı olamaz. O makamlar kimsenin babasının malı da değildir. Ancak şimdi görüyoruz ki. İstanbul’u AK Partili belediye yönetirken İSKİ ile yatıp kalkanların bir kere dahi İSKİ’den bahsetmemiş olması da ayrıca manedardır. Hem CHP hemde İYİ Parti neden İSKİ’den hiç bahsetmiyor buda anlaşılır bir durum değil. Siyaseti ne olursa olsun. Vekil Genel Müdür Düzce Belediye Başkan Yardımcısına seviyesizce yaklaşımda bulunmuştur. Ancak Düzce’de ki iki parti Düzceli bürokrata yapılan terbiyesizliğe sessiz kalmıştır” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.01.2020
16:57

Haydaaaaa İYİ parti başkanı sayın Celal KASAPOĞLUNA sahip çıktığını açıklamıştı.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,92
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.