Vatandaştan Meral Akşener'e ‘kahvaltı' tepkisi

Vatandaştan Meral Akşener'e ‘kahvaltı' tepkisi

Vatandaştan Meral Akşener'e ‘kahvaltı' tepkisi

Geçmişte eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile kahvaltı diyaloğu yaşayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Yalova’da bir vatandaş tepki gösterdi.

https://www.iha.com.tr/video-vatandastan-meral-aksenere-kahvalti-tepkisi-228215/

Geçtiğimiz günlerde Yalova'da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Akşener, Armutlu ilçesinde bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşın tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Tepkili vatandaş geçmişte eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile kahvaltı diyaloğu yaşayan Akşener'e “Güzel Armutlu'muzda kahvaltı ettiniz mi” diye soru yöneltti. Akşener ise “Yok kahvaltımı evimde ettim” yanıtını verdi.
Vatandaş bunun üzerine, “Çünkü Süleyman Soylu, sizinle kahvaltı edecek hevaller bırakmadı. Siz en iyisi Silivri'ye gidin” diyerek İYİ Parti liderine tepki gösterdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.08.2022
12:43

Cehalet en büyük sorun. Bu kişilere ne anlatırsanız anlatın, fayda etmiyor. Hdp kım? sayın Meral Akşener kim? Ne alakası var? Fakat ağa babalarından öğrenmişler hdp diye bir isim. Geçmişi araştırmıyorlar. Günlük beslenip günlük yaşıyorlar. Gerçeklerden uzak, işleri güçleri yalakalık yapıp, günlük besleniyorlar. Meral Hanım un ülkenin yetiştirdiği nadir insanlardan birisidir.. Demokrasiye bağlı Atatürk milliyetçisi, ahlaklı ve dürüst insandır. Türkiye'de umut olmuştur. İnşallah başarılı olacaktır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,63
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.