Galatasaray Hakim Ziyech için kararını verdi

Galatasaray Hakim Ziyech için kararını verdi

Galatasaray Hakim Ziyech için kararını verdi

Geçen sezon Galatasaray'da istenilen performansı veremediği için gönderilmesi gündeme gelen Faslı yıldız Hakim Zİyech için karar çıktı.

Transfer sezonu tüm hızıyla sürerken, Galatasaray'da geçen sezonun büyük bir bölümünde eleştirilen ve takımdaki geleceği merak edilen Hakim Ziyech ile ilgili karar verildi.

Geçtiğimiz sezonun son haftaları dışında eleştirilen Faslı oyuncu, iki hazırlık kampında da yer aldı. Fortuna Düsseldorf karşısında oyuna sonradan giren Ziyech, Trencin, Lecce ve Parma maçlarına ise ilk 11'de başladı. Lecce maçında gösterdiği 1 gol ve 1 asistlik performansla taraftarların da övgüsünü kazandı.

KADRODA TUTULACAK

TRT Spor'un haberine göre, Galatasaray yönetimi, astronomik bir teklif gelmediği sürece 31 yaşındaki futbolcuyu kadroda tutmayı hedefliyor. Hakim Ziyech, forma rekabetindeki hırslı görüntüsüyle takımda kalmak istediğinin sinyallerini veriyor. Galatasaray'ın kanat rotasyonunda Ziyech'in yanı sıra Zaha, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Yusuf Demir ve Yunus Akgün de yer alıyor.

GALATASARAY KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a kiralık olarak gelen Hakim Ziyech, bu sezon başında bedelsiz olarak kadroya katıldı. Tecrübeli oyuncu, geçen sezon çıktığı 23 maçta 8 gol atıp 4 asist yaparak dikkat çekici bir performans sergiledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.