Ankara ve Sivas'ta sağanak yağış sele neden oldu

Ankara ve Sivas'ta sağanak yağış sele neden oldu

Ankara ve Sivas'ta sağanak yağış sele neden oldu

Ankara ve Sivas'ta gök gürültülü sağanak yağış öğlen saatlerinde etkisini gösterdi. Meydana gelen sel nedeniyle bazı caddeler ve yollar sular altında kalırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise ıslanmamak için yoğun çaba verdi.

https://cdn.iha.com.tr/Contents/24-07/17/0717-1.mp4

Ankara'da valilik tarafından yapılan uyarının ardından gök gürültülü sağanak kent genelinde etkili oldu. Öğlen saatlerinde etkisini artıran sağanak sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Meydana gelen sel nedeniyle kentteki bazı caddeler ve yollar sular altında kalırkten, uzun araç kuyrukları oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise ıslanmamak için yoğun çaba verdi.

SİVAS GÜRÜN'DE BİR KÖYÜ SEL BASTI

Sivas’ın Gürün ilçesinde yaşanan sağanak yağışın sonrası bir köyü sel bastı. Sivas’ta yapılan gök gürültülü sağanak yağış uyarılarının ardından beklenen yağmur yağışı öğlen saatlerinde etkisini gösterdi. Sivas'ın Gürün ilçesine bağlı Kale Dere köyünde kısa süreli yağan sağanak sele neden oldu. Sel suları köy yollarını tahrip edip adeta dereye çevirirken bazı ahırları da su bastı. Yağışın kısa sürmesi ile birlikte bir süre sonra sel suları çekildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.