Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, oğlunu yaraladı

Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, oğlunu yaraladı

Yığılca’da bayramlaşmak için geldiği evde boşanma aşamasında olduğu karısını ve oğlunu av tüfeği ile vuran şahıs olay yerinden firar etti. Şahsın karısı olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu ise sol bacağından yaralandı. Kaçan şahıs ise ormanlık alanda yakalandı.

Olay Yığılca İlçesi Hacıyeri Köyü’nde meydana geldi. Bolu’da yaşayan Durdu Alkan (55) boşanma aşamasında olan eşi Ayşe Alkan (50) ve oğlu Müslüm Alkan’ın (25) kaldığı eve geldi. Karı koca arasında boşanma meselesi yüzünden başlayan tartışmaya oğlu Müslüm Alkan’da dahil oldu. Bunun üzerine Durdu Alkan arabasında buluna av tüfeğini alarak tekrar eve girdi. Babasının annesini vuracağını gören Müslüm Alkan olaya müdahale etmek istedi. Baba oğlunu sol bacağınsan vurarak yaraladı. Daha sonra evin içinde eşi Ayşe Alkan’ın kafasına ve göğsüne ateş eden şahıs olay yerinden kaçtı. Kaçan şahıs av tüfeği ile birlikte ormanlık alanda yakalanırken, Ayşe Alkan ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ayşe Alkan’ın cenazesi Düzce Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “Yığılca İlçesi Hacıyeri Köyünde 01 Mayıs 2022 tarihinde , Bolu ilinden kendilerine ait eve bayramlaşma maksadıyla gelen şüpheli D. A.  boşanma aşamasındaki eşi A.A. (Kadın şahıs) ile aralarında çıkan tartışma esnasında biber sıktıktan sonra av tüfeği ile ateş ederek eşi A. A.’yı öldürmüş,  oğlu M. A.'ı av tüfeği ile ateş ederek sol bacağından yaralamıştır. Yaralı M. A. ambulans ile hastaneye sevk edilmiş olup, hayati tehlikesi yoktur. Olay yerinde gerekli emniyet ve güvenlik tedbirleri alınmış olup; Cumhuriyet Savcısının talimatı ile olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır. Av tüfeği ile birlikte firar eden  şüpheli D.A.’ın yakalanması maksadıyla İsth. Unsuru, JASAT Unsuru ve J.Asyş.Timleri tarafından olay bölgesinde arama ve yakalama çalışmalarına başlanılmıştır. Firari şahıs aynı gün saat 17.50 sıralarında ormanlık alanda av tüfeği ile birlikte yakalanmıştır. İl J.K.lığı Olay Yeri İnceleme Timi tarafından olay yerinde gerekli incelemelere başlanılmış olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.