DAGEM'den Yığılca Belediye Başkanlığı’na Teşekkür Ziyareti

DAGEM'den Yığılca Belediye Başkanlığı’na Teşekkür Ziyareti

DAGEM'den Yığılca Belediye Başkanlığı’na Teşekkür Ziyareti

Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM), Merkeze ve Arıcılık programına verdiği katkılar nedeniyle Yığılca Belediye Başkanlığı nezdinde, Belediye Başkanı Rasim Çam’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete; DAGEM Müdürü Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu, Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Münir Uçak, Öğr. Gör. Merve Kambur Acar ve Uzman Biyolog Tuğçe Çaprazlı katıldı.

 

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Düzce Üniversitesi’nin başta DAGEM olmak üzere birçok birimi ile birlikte ortak faaliyetlerde bulunduklarını ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Bu faaliyetlerin temel amacının; yerli halkın belli başlı ihtiyaç ve taleplerine cevap verebilmek, Yığılca ilçesinin arıcılık, turizm ve yerli üretim kaynakları gibi alanlarda tanınırlığını arttırmak olduğunu dile getiren Rasim Çam, bu farkındalığın Düzce Üniversitesiyle yaptıkları iş birlikleri ile ivme kazandığını,  halka daha iyi hizmet verebilmek için en doğru yolun, birlikte çalışmaktan geçtiğini sözlerine ekledi.

 

DAGEM Müdürü Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu ise “Düzce ili Yığılca ilçesi Hoşafoğlu mevkiinde ilk kurulduğu zamandan bu yana DAGEM’in, Yığılca bal arısı ekotipinin ulusal ve uluslararası ölçekte tanınırlığı, marka değeri kazanması süreçlerinde desteklerini gördüğümüz, ayrıca halen iş birliği içerisinde çalışmaya devam ettiğimiz Yığılca Belediyesi nezdinde değerli Belediye Başkanı Rasim Çam’a ve tüm çalışanlara teşekkürlerimizi sunarız. Üniversitemizin üstlendiği ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma’ anlayışı ile devam edilen bu yolda DAGEM, Arıcılık programı ve yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde yürütülen faaliyetler sayesinde, yerel ve bölgesel ölçekte duyarlılığın ve farkındalığın arttırılmasını amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda başta Yığılca Belediyesi olmak üzere yerel yönetimler ile gerçekleştirilen ortak faaliyetlerin örnek teşkil etmesi umudunu ve mutluluğunu taşımaktayız.”  şeklinde açıklamalarda bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.