Cumartesi günü nefis bir hava, bahar gelmiş gibi. Yan sahada bayağıda seyirci var.
Ligin en güçlü takımlarından İdmanyurdu Düzcespor'un rakibi. İlk yarıda iki takım birbirlerini denercesine ortada oyunla ilk yarı berabere sona eriyor. Son iki maçtır iyi futbol oynayan Düzcespor bu maçta ilk yarıda ortaya koyduğu futbolla pek iç açıcı değil. İkinci yarı daha iyi olur düşüncesindeyiz. Yinede Düzcespor iyi değil ve Emre'nin 18 dışından attığı şut kalaciyi de kontropide bırakınca 65. dakikada İdmanyurdu 1-0 öne geçiyor.
Bu gol Düzcespor'da bir kıpırdanma meydana getiriyor. 70. dakika, Celal ceza sahası içeriside düşürülüyor. Penaltıyı Abdullah kullanıyor 1-1.
Düzcespor'da yeni transferler oyunda. Ancak yine Düzcespor'da bir kıpırdanma yok.
75. dakika dolayları. Yine sahneye CELAL çıkıyor. Bu golü seyredemeyenler için elbette ki tekrarı yok. Celal bugüne kadar attığı gollere öyle bir gol ekliyor ki sormayın. Orta alanda topla buluşan Celal önünde bulunan iki rakibini öyle güzel ekarte ediyor bunu da sormayın. 30-35 metre dolayları sol bacağıylaöyle vuruyor ki bunu da sormayın. Topun gittiği yer ÇATAL ve Düzcespor 2-1 öne geçiyor. Böyle güzel gole selam durmak gerek.
Ancak yukarıda dedim. Cumartesi günkü maçtan önceki iki maç ve İdmanyurdu maçı Düzcespor pek iyi değil. Erol hoca bu takımı kuran sen, bu takımı istenen yere getirecek olan sen, yeni transferleri istenen düzeye getirecek olan yine sensin. Ne yaparsan yap, bu takımı arzulanan yere getir. Ben ve benim gibi fanatik Düzcesporluların isteği bu.



