Akçakoca’da Cankurtaranlar Olası Faciayı Önledi

Akçakoca’da Cankurtaranlar Olası Faciayı Önledi

Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Karaburun Plajı’nda denize giren üç kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaran ekiplerinin zamanında müdahalesi olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre, dalgalı denizde yüzen Üç kişinin çırpınmaya başladığını fark eden görevli cankurtaranlar, vakit kaybetmeden jet-ski ile denize açıldı.


JET-SKİ İLE MÜDAHALE ETTİLER
Kısa sürede boğulma tehlikesi geçiren 3 kişiye ulaşan ekipler, vatandaşı güvenli şekilde kıyıya çıkardı. Plajda yapılan ilk kontrollerde, denizden çıkarılan kişinin su yuttuğu ve boğulma riski atlattığı belirlendi.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan vatandaşların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


YETKİLİLERDEN UYARI
Yetkililer, Karadeniz’de zaman zaman oluşan rip akıntısı ve dalgalı deniz nedeniyle vatandaşların cankurtaran bulunan plajları tercih etmeleri, uyarı bayraklarına dikkat etmeleri ve kıyıdan fazla açılmamaları konusunda uyarıda bulundu.
Cankurtaran ekiplerinin dikkati ve hızlı müdahalesi sayesinde Karaburun Plajı’nda yaşanabilecek bir facianın önüne geçilmiş oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.